H Mary-Kate Olsen μιλά για τον «αταίριαστο» γάμο της με τον αδερφό του Σαρκοζί

H Mary-Kate Olsen μιλά για τον «αταίριαστο» γάμο της με τον αδερφό του Σαρκοζί

Ο Ολιβιέ Σαρκοζί έχει δύο παιδιά, τον Ζουλιάν, 17 ετών και την Μάργκο, 15 ετών, από τον πρώτο του γάμο

H Mary-Kate Olsen μιλά για τον «αταίριαστο» γάμο της με τον αδερφό του Σαρκοζί
Η 30χρονη Μέρι-Κέιτ Όλσεν, η οποία υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά-ηθοποιούς μαζί με την δίδυμη αδερφή της Άσλεϊ, και ο 47χρονος αδερφός του Νικολά Σαρκοζί, Ολιβιέ αποτελούν ομολoγουμένως ένα από τα πιο αταίριαστα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ.

Κλείσιμο


Το ζευγάρι, ωστόσο, φαίνεται πως είναι ερωτευμένο και πως ζει μια ήρεμη ζωή, όπως προκύπτει από τις πρόσφατες δηλώσεις της 30χρονης ηθοποιού. Η Μέρι-Κέιτ Όλσεν σε κοινή συνέντευξη με την αδερφή της, μίλησε για τον έγγαμο βίο με τον επί 17 χρόνια μεγαλύτερο της Ολιβιέ Σαρκοζί, λέγοντας: «Δεν έχουμε τόσο ελεύθερο χρόνο για να καθόμαστε. Έχω έναν σύζυγο, δύο θετά παιδιά και μια ζωή: Πρέπει να πάω στο σπίτι και να μαγειρέψω δείπνο». Όσον αφορά για το πως χαλαρώνει, η ίδια αποκάλυψε: «Τα σαββατοκύριακα κάνω ιππασία. Πρέπει να βρεις το ένα πράγμα που σε βοηθά να χαλαρώνεις και αν δεν το έχεις, πρέπει να το ψάξεις. Αλλιώς "καίγεσαι" και δεν είσαι παραγωγικός
».



Οι αδερφές Όλσεν ξεκίνησαν την καριέρα τους στην αμερικανική τηλεόραση σε ηλικία 1 έτους , ενώ το 2007, το περιοδικό Forbes τις ταξινόμησε ανάμεσα στις πλουσιότερες γυναίκες της τηλεοπτικής βιομηχανίας με την περιουσία τους να ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια δολάρια.



Ο ετεροθαλής αδερφός του Νικολά Σαρκοζί, Ολιβιέ είναι επιχειρηματίας, επικεφαλής του ομίλου επενδύσεων Carlyle. Ο ίδιος έχει δύο παιδιά, τον Ζουλιάν, 17 ετών και την Μάργκο, 15 ετών, από τον πρώτο του γάμο. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του με αρραβώνα το 2014 και παντρεύτηκε το 2015, σε μυστική τελετή στο Μανχάταν, όπου και διαμένει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης