Αύγουστος Κορτώ: Είμαι σπίτι με τον Τάσο και όχι στο Δρομοκαΐτειο!

Αύγουστος Κορτώ: Είμαι σπίτι με τον Τάσο και όχι στο Δρομοκαΐτειο!

Με το ξεχωριστό του ύφος ο γνωστός συγγραφέας ενημερώνει φίλους και θαυμαστές να μην ανησυχούν για την υγεία του

Αύγουστος Κορτώ: Είμαι σπίτι με τον Τάσο και όχι στο Δρομοκαΐτειο!
«Είμαι σπίτι, με τον Τάσο, δουλεύω, είμαι καλά» γράφει ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ στο προφίλ του στο facebook, απαντώντας έτσι σε μια «είδηση» που εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο και σύμφωνα με την οποία, ο ίδιος εισήχθη στο Δρομοκαΐτειο. 

«Αν τυχόν το δείτε, μην ανησυχήσετε», γράφει προς φίλους και θαυμαστές ο Αύγουστος Κορτώ και συνεχίζει τονίζοντας πως... κατανοεί τον «ταλαίπωρο γραφιά του σάιτ» που «δεν πεθαίνει και καμιά μεγάλη φίρμα το '17 να ξαμολήσουν τα έτοιμα μοιρολόγια, και κάπου πήρε το μάτι του το βιβλίο, που αναφέρεται σε νοσηλεία μου στο εν λόγω νοσοκομείο πριν από οκτώ χρόνια - και το αμόλησε χωρίς να το ελέγξει» και καταλήγει: «Αυτή είναι η ψύχραιμη, νηφάλια πλευρά μου. Την άλλη, καλό είναι να μην την τσιγκλίσετε».

Ολόκληρη η ανάρτηση στο facebook:

α) Είμαι σπίτι, με τον Τάσο, δουλεύω, είμαι καλά. Αν τυχόν το δείτε, μην ανησυχήσετε.
β) Αν όντως είχα διακομιστεί στο Δρομοκαΐτειο, θα ήταν το ίδιο όπως αν είχα μεταφερθεί στο ΚΑΤ ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο για κάτι επείγον - μια οξεία σκωληκοειδίτιδα, λόγου χάρη. Το ότι το ψυχιατρείο "πουλάει" γιατί "σοκάρει" δείχνει τη θλιβερή διαίωνιση του στίγματος που περιβάλλει την ψυχική νόσο.
γ) Κατανοώ τον ταλαίπωρο γραφιά του σάιτ, και ως ένα βαθμό συμπάσχω μαζί του: δεν πεθαίνει και καμιά μεγάλη φίρμα το '17 να ξαμολήσουν τα έτοιμα μοιρολόγια, και κάπου πήρε το μάτι του το βιβλίο, που αναφέρεται σε νοσηλεία μου στο εν λόγω νοσοκομείο πριν από οκτώ χρόνια - και το αμόλησε χωρίς να το ελέγξει. Αλλά γαμώ την τρέλα μου, ξοδέψτε δυο λεπτά να ρωτήσετε, να τσεκάρετε. Έχουμε δικούς μας ανθρώπους που μπορεί να το δουν και να μαυρίσει η ψυχή τους.
δ) Αυτή είναι η ψύχραιμη, νηφάλια πλευρά μου. Την άλλη, καλό είναι να μην την τσιγκλίσετε.
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης