Στο «Σπίτι του Ηθοποιού» φιλοξενείται ο Νίκος Καλογερόπουλος, σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας Espresso.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα, δήλωσε: «Πάντα ήθελα να βρω έναν χώρο να στεγαστώ. Μια ζωή «αμαρτωλός» καλόγερος και άστεγος ήμουν. Με φιλοξένησε η Άννα (Φόνσου)για λίγες μέρες μέχρι να βρω δικό μου σπίτι για να μείνω».
Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είπε ο σπουδαίος ηθοποιός: «Ξ
έρεις κανέναν Έλληνα να μην έχει οικονομικά προβλήματα;...Ήθελα βλέπεις να κάνω πολιτισμό στην πατρίδα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας