Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύντροφος του δέχθηκαν πρόσκληση να περάσουν τον μήνα του μέλιτος στην Καραϊβική

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύντροφος του δέχθηκαν πρόσκληση να περάσουν τον μήνα του μέλιτος στην Καραϊβική

Ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Καραϊβική -Γιατί τον έφερε σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της Αντίγκουα;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύντροφος του δέχθηκαν πρόσκληση να περάσουν τον μήνα του μέλιτος στην Καραϊβική
Εδώ και δύο ημέρες ο πρίγκιπας Χάρι πραγματοποιεί δεκαπενθήμερη επίσημη επίσκεψη στην Καραϊβική με πρώτο σταθμό του ταξιδιού του την Αντίγκουα. Την Δευτέρα το πρωί ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ συνάντησε παιδιά με ειδικές ανάγκες και το βράδυ ήταν καλεσμένος σε εκδήλωση φιλανθρωπικής οργάνωσης στην οποία ήταν παρόντες 300 προσκεκλημένοι και ο πρωθυπουργός του νησιωτικού κράτους Γκαστόν Μπράουν.

Παρόλο που οι διοργανωτές της εκδήλωσης είχαν ζητήσει να μην γίνει καμία αναφορά στην προσωπική ζωή του 32χρονου πρίγκιπα, η πρόσφατη σχέση του με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ ήρθε στο επίκεντρο όταν ο πρωθυπουργός της Αντίγκουα είπε στον αμήχανο πρίγκιπα: «Καταλαβαίνω ότι θα έχουμε ένα νέο μέλος στην βασιλική οικογένεια πολύ σύντομα».

Κλείσιμο


Ο πρίγκιπας Χάρι δεν απάντησε και έδειχνε να αισθάνεται άβολα, αλλά ο Μπράουν συνέχισε απτόητος και πρόσθεσε: «Θέλω να ξέρετε ότι είστε ευπρόσδεκτοι να περάσετε εδώ τον μήνα του μέλιτος». Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός της Αντίγκουα σύστησε τον πρίγκιπα στα καλλίγραμμα μοντέλα, που φορώντας μόνο τα μικροσκοπικά μαγιό τους, συμμετείχαν στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης.

Ο δευτερότοκος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας φαίνεται ότι βλέπει πολύ σοβαρά την σχέση του με την 35χρονη πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς Suits και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος, που παρά τις προσπάθειες της τραγουδίστριας να τον παρασύρει στην πίστα και να χορέψει μαζί της, εκείνος χαμογέλασε και της υπέδειξε να χορέψει με τον πρωθυπουργό της χώρας.



Η γοητευτική Μέγκαν Μαρκλ ήδη από το Σάββατο έφυγε από το Λονδίνο, όπου ήταν φιλοξενούμενη του Χάρι στο παλάτι του Κένσιγκτον και ταξίδεψε στο Τορόντο για να συνεχίσει τα γυρίσματα της δραματικής τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης