ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τζον Κλιζ: Δεν έχω κάτι με τις πρώην συζύγους μου, απλώς θα τις ήθελα... νεκρές

Τζον Κλιζ: Δεν έχω κάτι με τις πρώην συζύγους μου, απλώς θα τις ήθελα... νεκρές

Ο Βρετανός κωμικός έχει πληρώσει πάνω από 29 εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις και διατροφές για τους τρεις γάμους του

Τζον Κλιζ: Δεν έχω κάτι με τις πρώην συζύγους μου, απλώς θα τις ήθελα... νεκρές
Τον θάνατο των δύο από τις τρεις πρώην συζύγους του ευχήθηκε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή του Κόναν Ο Μπράιαν ο διάσημος Βρετανός κωμικός, Τζον Κλιζ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι... παράλογος, αφού δεν θα ήθελε να πεθάνουν αργά και βασανιστικά αλλά γρήγορα, π.χ. με το να πέσει πάνω τους ένα δέντρο.

Το καυστικό χιούμορ του θρυλικού μέλους των Μόντι Πάιθον είναι γνωστό σε όλους, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πόσα από αυτά που είπε στην αμερικανική εκπομπή τα εννοούσε πραγματικά και πόσα ήταν «πλάκα» προς τον παρουσιαστή του.

Ο 77χρονος Κλιζ έχει πληρώσει πάνω από 29 εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις και διατροφές για τους τρεις γάμους του, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από τέσσερα χρόνια, με την κατά 32 χρόνια νεότερη τέταρτή του σύντροφο.

«Έχω υπάρξει παντρεμένος επί 34 χρόνια με 4 διαφορετικές γυναίκες», είπε στην εκπομπή του Ο Μπράιαν προτού αναφερθεί στον θάνατο της δεύτερής του γυναίκας, Μπάρμπαρα Τρένθαμ, το 2013, από λευχαιμία.

«Μία από τις πρώην μου πέθανε. Ξέρεις κάτι; Λυπήθηκα πολύ γιατί ήταν η λάθος πρώην», είπε ο Κλιζ για να ερωτηθεί στη συνέχεια από τον παρουσιαστή εάν πράγματι τρέφει εχθρικά αισθήματα προς τις πρώην συζύγους του. 
Κλείσιμο


 
«Όχι ιδιαίτερα. Θα με χαροποιούσε πάντως αν μια -δυο κατέληγαν νεκρές. Όμως δεν έχω τίποτα εναντίον τους ως ανθρώπους. Εύχομαι τον θάνατό τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν θέλω να υποφέρουν έναν αγωνιώδη θάνατο για χρόνια. Θα προτιμούσα κάτι γρήγορο, όπως να πέσει πάνω τους ένα δέντρο», είπε ο Βρετανός κωμικός, με τις δηλώσεις του να κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 77χρονος δεν δίστασε μάλιστα να στραφεί και ενάντια στα ίδια του τα παιδιά, δύο κόρες που απέκτησε σε προηγούμενους γάμους του. «Το μυστικό της ευτυχίας είναι να μην κάνεις παιδιά. Τα παιδιά είναι η πηγή των μεγαλύτερων κακών στο κόσμο. Σου κοστίζουν μια περιουσία, αρρωσταίνεις από την αγωνία σου για αυτά και όταν μεγαλώνουν μοιάζουν στις μανάδες τους. Οι γάτες είναι καλύτερη λύση. Απλώς τις ταΐζεις δυο φορές τη μέρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης