Ανέστης Βλάχος: «Ζητιάνευα για να ζήσω»

Ανέστης Βλάχος: «Ζητιάνευα για να ζήσω»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του «σκληρού» του ελληνικού κινηματογράφου

Ανέστης Βλάχος: «Ζητιάνευα για να ζήσω»
Ο Ανέστης Βλάχος, ο ηθοποιός που συνδέθηκε με τον ρόλο του «σκληρού» στον ελληνικό κινηματογράφο, συγκλονίζει, μιλώντας για τις δυσκολίες που πέρασε και τον άγωνα που έδωσε για να επιβιώσει, σε πρόσφατη συνέντευξή του.


Το 1956 πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία ''Το κορίτσι με τα μαύρα'', όπου ερμήνευε έναν χαρακτηριστικό ρόλο. Καθιερώθηκε με την ταινία του Κώστα Μανουσάκη ''ο φόβος'' κι από κει και πέρα ερμήνευσε πάντα δεύτερους ρόλους ενσαρκώνντας συνήθως τον τύπο του ''σκληρού''. Στο θέατρο, πρωτοεμφανίστηκε με το έργο "Θάψτε τους νεκρούς", (Κυκλικό θέατρο του Τριβιζά) και συνέχισε παίζοντας σε όλα τα είδη, ενώ εμφανίστηκε και στην τηλεόραση. Το 1994, μετά από απουσία πολλών χρόνων, πρωταγωνίστησε στην ταινία ''Αυτόπτης μάρτυρας''. Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρία Γαρίτση. Ήταν κουμπάρος με τον Νίκο Ξανθόπουλο (τον πάντρεψε ο Ξανθόπουλος) και αχώριστος φίλος, όπως και με τον Γιώργο Φούντα.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

Κλείσιμο
«Ζητιάνευα για να ζήσω. Είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος πάνω στη γη, από τότε που γεννήθηκα», δήλωσε ο 82χρονος σήμερα ηθοποιός στην εφημερίδα Freddo.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν του είχαν παραχωρήσει ένα μικρό δωμάτιο για να ζει. «Έχω κάνει όλες τις δουλειές για ένα κομμάτι ψωμί. Ναι, κλαίω. Κλαίω πολύ πλέον για όσα έζησα, για τους συναδέλφους που έφυγαν. Η Λαμπέτη και ο Χορν μου είχαν δώσει ένα μικρό δωμάτιο και έμενα. Αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα ορθοποδούσα. Βλέπω τα χρόνια που πέρασαν, όμως, η ζωή δεν μου φέρθηκε καλά», είπε ο Ανέστης Βλάχος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης