Τζένιφερ Άνιστον: Γνώριζε ότι ήταν «θέμα χρόνου» το διαζύγιο του Πιτ και της Τζολί

Τζένιφερ Άνιστον: Γνώριζε ότι ήταν «θέμα χρόνου» το διαζύγιο του Πιτ και της Τζολί

Η ηθοποιός ήταν σίγουρη για την κατάληξη της σχέσης του πρώην συζύγου της, Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί- Τι αποκαλύπτουν οι φίλοι της;

Τζένιφερ Άνιστον: Γνώριζε ότι ήταν «θέμα χρόνου» το διαζύγιο του Πιτ και της Τζολί
«Θέμα χρόνου» ήταν για τη Τζένιφερ Άνιστον ο χωρισμός του Μπραντ Πιτ από τη γυναίκα που πριν από έντεκα χρόνια μπήκε ανάμεσά τους, Αντζελίνα Τζολί. Σύμφωνα με δημοσιεύμα της  Mirror, η Άνιστον περίμενε ότι οι Μπραντζελίνα κάποια στιγμή θα χώριζαν.

Κλείσιμο


«Η Τζένιφερ πάντα γνώριζε ότι αυτή η ημέρα θα ερχόταν», είπε άτομο από το φιλικό της περιβάλλον στη New York Post. Και πρόσθεσε:
«Όλοι στον στενό κύκλο της Τζένιφερ θεωρούν ότι η Αντζελίνα χειραγωγεί σε υπερβολικό βαθμό τους άλλους».

Εκείνο το οποίο η Τζένιφερ Άνιστον δεν ήταν σε θέση να προβλέψει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα, ήταν ο τρόπος με τον οποίο χώρισαν. «Είμασταν όλοι πεπεισμένοι ότι η σχέση τους θα τελειώνε επειδή η Αντζελίνα θα άφηνε τον Μπραντ για καποιον άλλον», αναφέρει η ίδια πηγή.



Όσο για τα συναισθήματα της για τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, που την εγκατέλειψε όταν γνώρισε την Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας «Ο κος και η κα Σμιθ» το 2005, το άτομο από το φιλικό της περιβάλλον αποκαλύπτει: «Η Τζεν ακόμα νοιάζεται για τον Μπραντ και εύχεται να είναι καλά. Αλλά τώρα έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και είναι πραγματικά ευτυχισμένη με τον Justin Theroux».

Σύμφωνα με το Us Weekly, η Τζένιφερ Άνιστον απέδωσε τον χωρισμό του ζευγαριού στο κάρμα. «Αυτό είναι το κάρμα της», φέρεται να είπε το πρώην «Φιλαράκι» σε άτομα του στενού περιβάλλοντος της για την Αντζελίνα Τζολί που αιφνιδίασε τον Μπραντ Πιτ, κάνοντας αίτηση για διαζύγιο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης