Ο Δημήτρης Σκορδάς βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι, από όπου παρουσιάζεται η εκπομπή «Πρω1νό» τις τελευταίες ημέρες- Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στην Αθήνα
Έμφραγμα υπέστη ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης, ενώ βρισκόταν σε γνωστό ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι, από όπου βγαίνει στον «αέρα» η εκπομπή «Πρω1νό» τις τελευταίες ημέρες.
Μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, ο Δημήτρης Σκορδάς μεταφέρθηκε στο ιδωτικό κέντρο Αθηνών με ελικόπτερο. Ευτυχώς το έμφραγμα που υπέστη ήταν ελαφρύ και οι γιατροί επιβεβαίωσαν τη Φαίη και τον Γιώργο, ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.
Όπως είναι φυσικό, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν έχουν φυγεί λεπτό από το πλευρό του.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.