Νορβηγός...«Βίκινγκ» κάνει θραύση στο Instagram

Νορβηγός...«Βίκινγκ» κάνει θραύση στο Instagram

Μπορεί να μην ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, όμως οι φωτογραφίες του 30χρονου Lasse Matberg από τη Νορβηγία κάνουν χιλιάδες γυναίκες ανά την υφήλιο να «καρδιοχτυπούν»

Νορβηγός...«Βίκινγκ» κάνει θραύση στο Instagram
Μπορεί να μην ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, όμως οι φωτογραφίες του 30χρονου Lasse Matberg από τη Νορβηγία κάνουν χιλιάδες γυναίκες ανά την υφήλιο να «καρδιοχτυπούν». 



Κλείσιμο
Ο σύγχρονος... Βίκινγκ (όπως είναι το παρατσούκλι που του έχει δοθεί από τις ενθουσιώδεις φαν του) διαθέτει πλούσια κόμη, μια αρρενωπή γενειάδα και μυς που θυμίζουν... πολεμιστή μιας άλλης εποχής. Αυτό ακριβώς είναι και το image που επιδιώκει να προβάλλει ο 30χρονος αξιωματικός του Ναυτικού, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ποστάρει στον λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίος έχει αποκτήσει μέσα σε λίγο καιρό πάνω από 100.000 ακόλουθους.



Ο γοητευτικός Matberg από την πόλη Στάβενγκερ έχει εξελιχθεί σε διασημότητα, ποζάροντας με εφαρμοστά ρούχα ή με τη στολή του ναυτικού και επιδεικνύοντας το μυώδες του σώμα. 



Ωστόσο, ο 30χρονος αξιωματικός δεν παραλείπει να εκφράσει και την ευαίσθητη πλευρά του, δημοσιεύοντας και φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με... κουταβάκια, αποδεικνύοντας ότι ακόμα κι ένας Βίκινγκ μπορεί να έχει καρδιά μικρού παιδιού.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης