Ποιος είναι ο Τζεφ Μοντάνα που εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνα στο MAD WALK;

Ποιος είναι ο Τζεφ Μοντάνα που εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνα στο MAD WALK;

Περπάτησε στην πασαρέλα του με τις δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου 

Ποιος είναι ο Τζεφ Μοντάνα που εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνα στο MAD WALK;
Το μοντέλο που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα το βράδυ της Δευτέρας στο MAD WALK δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ωστόσο, κατάφερε ωστόσο να απασχολήσει με την παρουσία του στη χθεσινή βραδιά. 

Ονομάζεται Tzef Montana και μπορεί η βάση του να είναι στην Καλιφόρνια, βρίσκεται όμως μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια του χθεσινού σόου, εμφανίστηκε στην πασαρέλα του Απόστολου Μητρόπουλου φορώντας ένα μάξι φόρεμα με print του Mίκι Μάους και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. 





Η αμφιλεγόμενη προσωπικότητά του καθιστά εξίσου έντονη και την παρουσία του στα social media καθώς για πολλούς ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει να φωτογραφίζεται στο Instagram είναι προκλητικός.  

Χαρακτηριστική είναι μία φωτογραφία του στην οποία φοράει ελληνική παραδοσιακή φορεσιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην οποία σχολιάζει στην λεζάντα: «25η Μαρτίου και αποφάσισα να τιμήσω τις γυναίκες της Πάρου φορώντας την παραδοσιακή Παριανή ενδυμασία. Μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με αυτές τις γυναίκες οι οποίες φώναξαν "Ελευθερία ή Θάνατος" στους δυνάστες τους». 










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης