Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν ήταν ποτέ η εξωτερική εμφάνιση ο προσανατολισμός μου

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν ήταν ποτέ η εξωτερική εμφάνιση ο προσανατολισμός μου

Η δάσκαλα-παρουσιάστρια του Creta TV μίλησε στο ΌΛΑ για το πώς αντιμετωπίζουν οι μαθητές την παρουσία της στην τηλεόραση

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν ήταν ποτέ η εξωτερική εμφάνιση ο προσανατολισμός μου
Στο πλατό του ΟΛΑ Πρώτη Φορά βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ιωάννα Μαλέσκου η παρουσιάστρια του Creta TV που ταυτόχρονα είναι και δασκάλα σε σχολείο της Κρήτης.

«Κατάγομαι από την Πρέβεζα αλλά πήγα στην Κρήτη γιατί μου άρεσε το κλίμα. Είμαι αναπληρώτρια με κανονικό πτυχίο και θέλω να πίστευω ότι είμαι η αγαπημένη δασκάλα των μαθητών μου» συστήθηκε η Ιωάννα.

Απαντώντας στο πώς κατέληξε στην τηλεόραση είπε ότι «αρχικά δεν το είχα σκεφθεί να ασχοληθώ με το χώρο. Ξεκίνησα με τον χώρο του μόντελινγκ. Συμμετείχα στα καλλιστεία και καθώς μας κάλεσαν να πάμε σε εκπομπές κάποιος ξεχώρισε κάτι». «Ο δικός μου προσανατολισμός δεν ήταν ποτέ η εξωτερική εμφάνιση» είπε η δασκάλα-παρουσιάστρια.

Κλείσιμο
Όσο για το αν έχουν πάρει τα μυαλά της «αέρα» η Ιωάννα ήταν κατηγορηματική: «αν είσαι προσγειωμένος ο αέρας σε πάει εκεί που θέλεις».

Για τη στάση τέλος των συναδέλφων της όταν συμμετείχε στα καλλιστεία αποκάλυψε ότι «έπεσε λίγο "θάψιμο" και από άντρες και από γυναίκες».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης