Νίκος Φώσκολος: Τι είχε απαγορεύσει στους ηθοποιούς της «Λάμψης»;

Νίκος Φώσκολος: Τι είχε απαγορεύσει στους ηθοποιούς της «Λάμψης»;

Οι απίστευτοι όροι που έθετε ο αξέχαστος σεναριογράφος και σκηνοθέτης, στα συμβόλαια των ηθοποιών στην μακροβιότερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης

Νίκος Φώσκολος: Τι είχε απαγορεύσει στους ηθοποιούς της «Λάμψης»;
Άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα και τα παρασκήνια της μακροβιότερης σειράς της ελληνικής τηλεόρασης, «Λάμψης»,  που προβλήθηκε  για δεκατέσσερα χρόνια (1991-2005) από τον ΑΝΤ1, έρχονται στο φως.  


Στο αφιέρωμα που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 με τίτλο «Flashback», οι πρωταγωνιστές της σειράς που έφτανε σε τηλεθέαση ποσοστά της τάξης του 60%, αποκάλυψαν ότι ο αξέχαστος σεναριογράφος και σκηνοθέτης τους απαγόρευε να συμμετέχουν σε θεατρικές παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, η Λουκία Παπαδάκη, η ηθοποιός που υποδύθηκε την «Σάντρα», ερωμένη του «Γιάγκου Δράκου», αποκάλυψε: «
Κλείσιμο
Υπήρχε ένας βασικός όρος: Οι ηθοποιοί της Λάμψης δεν επιτρεπόταν να παίζουν στο θέατρο. Μου ήρθε λοιπόν μια πρόταση από τον αλησμόνητο Θύμιο Καρακατσάνη να πρωταγωνιστήσω δίπλα του, σε ένα εκπληκτικό έργο...Εντάξει το έχει δεχτεί ο Νίκος και πρέπει να κάνουμε πρεμιέρα ανήμερα Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη. Μου βάζει λοιπόν να υπογράψω τι δεν θα συμβεί στα πήγαινε-έλα. Και το τελευταίο άρθρο της συμφωνίας είναι ότι δεν θα χιονίσει και δεν θα κλείσει το αεροδρόμιο “Μακεδονία” . Του λέω: ''Νίκο μου, εγώ και ο Θεός  βάζουμε την υπογραφή μας ότι δεν θα χιονίσει και δεν θα κλείσει το αεροδρόμιο Μακεδονία''».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης