Το Twitter «γλεντάει» τον Γκλέτσο και τα... ψάρια του
Μετά τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου, που αποκάλυψε ότι έχει πάει με άντρα, το Twitter «πήρε φωτιά», δίνοντας για άλλη μια φορά «ρεσιτάλ τρολαρίσματος»
Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος ότι έχει πάει με άντρα προκάλεσε μεγάλο κύμα αντιδράσεων.
Το σχόλιο όμως του δημάρχου Στυλίδας ότι «το ψάρι ψήνεται κι από τις δυο πλευρές», μετέτρεψε το Twitter σε ένα ατέλειωτο «πάρτι» με τους χρήστες να «τρολάρουν» σαν να μην υπάρχει αύριο και τα ψάρια φυσικά να έχουν την τιμητική τους.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.