Πέρασε μία εβδομάδα περίπου, από το τροχαίο που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και η θλίψη είναι ακόμα νωπή για τα μέλη της οικογένειας του.
Χθες, ο μεγάλος αδερφός του τραγουδιστή ευχαρίστησε τον κόσμο μέσα από το facebook, για τα λόγια αγάπης και στήριξης που λαμβάνουν καθημερινά. Σήμερα, ο πατέρας του Παντελή, Σταύρος Παντελίδης, δημοσίευσε κάποιες αναρτήσεις στη σελίδα του στο facebook που αφορούσαν το δημοφιλή τραγουδιστή και γιο του.
Oι αναρτήσεις που έκανε είναι ένα βίντεο- αφιέρωμα στον Παντελή, μία ανάρτηση με το βίντεο που ανέβασε ο Χάρης Βαρθακούρης και ερμηνεύει το τραγούδι, «Παραμυθιάζομαι», ένα βίντεο με τον Παντελή να τραγουδάει στο Teatro, όπου την περασμένη Παρασκευή θα έκανε πρεμιέρα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη και τέλος ένα βίντεο με την τραγουδίστρια Ευδοκία να τραγουδά «Όλα σε θυμίζουν» στη μνήμη του γιου του.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events