Αθηνά Παντελίδη: Ο ενθουσιασμός της για την πρεμιέρα του γιου της και οι παιδικές φωτογραφίες

Αθηνά Παντελίδη: Ο ενθουσιασμός της για την πρεμιέρα του γιου της και οι παιδικές φωτογραφίες

Λίγες μόλις ώρες πριν τον τραγικό χαμό του η ίδια ανέβαζε εικόνες διαφημίζοντας τη μεγάλη πρεμιέρα του Παντελή Παντελίδη 

Αθηνά Παντελίδη: Ο ενθουσιασμός της για την πρεμιέρα του γιου της και οι παιδικές φωτογραφίες
Ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης στις συνεντεύξεις του,σχεδόν πάντα, ανέφερε το στενό δέσιμο που είχε με την οικογένεια του, αλλά χαμογελούσε πάντα λίγο περισσότερο όταν αναφερόταν στην μητέρα του, Αθηνά. Στη μητέρα εκείνη που το πρωί της Πέμπτης σε κατάσταση σοκ έφτασε έξω ακριβώς από το κτήριο των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου φωνάζοντας: «Να το το παιδί μου, νάτος ο Παντελής μου... Είναι μπροστά μου τον βλέπω».

Η Αθηνά Παντελίδη, όπως όλες οι μητέρες έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αγόρια της και προσπαθεί όσο μπορεί να τα βοηθήσει. Έτσι η κυρία Αθηνά έγινε ενεργό μέλος τoυ facebook, όχι όμως για την προσωπική της δικτύωση. Μέσω της σελίδας της προσπαθούσε να βοηθήσει την καριέρα του Παντελή. Λίγες μόλις ώρες πριν τον τραγικό χαμό του η ίδια ανέβαζε εικόνες διαφημίζοντας τη μεγάλη πρεμιέρα του γιου της.

Κλείσιμο




Η κυρία Αθηνά ζούσε κάθε στιγμή του γιου της. Ανήμερα των γενεθλίων του, στις 23 Νοεμβρίου, είχε «ανεβάσει» παιδικές φωτογραφίες του τραγουδιστή και είχε γράψει για την αδυναμία της: «Χρόνια πολλά μωρό μου. Σ’ αγαπώ μέχρι το Θεό, εγώ είμαι εδώ, εγώ είμαι εδώ, εγώ είμαι εδώ».





Ίσως η ίδια να ήταν περισσότερο ενθουσιασμένη με το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Παντελή στη νυχτερινή Αθήνα. Μάλιστα είχε «ανεβάσει» και ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια. Ένα από τα τραγούδια που είχε ξεχωρίσει από τη μελωδική φωνή του παιδιού της. 



Η κυρία Αθηνά ήταν και παραμένει μια περήφανη μητέρα. Μια μητέρα που θα έδινε και τη ζωή της για να ξαναδεί το γιο της στη σκηνή. Για να ξαναβγάλουν μαζί μια φωτογραφία σαν και αυτή που η ίδια επέλεξε για την προσωπική της σελίδα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης