Παντελής Παντελίδης: Το αστέρι που ξεχώρισε από το YouTube

Παντελής Παντελίδης: Το αστέρι που ξεχώρισε από το YouTube

Δείτε τα πρώτα βίντεο στο YouTube του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που τον έκαναν γνωστό σε όλη την Ελλάδα- Όσα είχε πει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του για τη δημοσιότητα που ήρθε αναπάντεχα στη ζωή του, τη σχέση του με την οικογένεια του και τα παιδικά του χρόνια- Δείτε φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία

Παντελής Παντελίδης: Το αστέρι που ξεχώρισε από το YouTube
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του, το πρωί της Πέμπτης, σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί στο ύψος του Ελληνικού. Ο Παντελής Παντελίδης ήταν μόνο 32 ετών.

Ο Παντελής Παντελίδης εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής. Δεν είχε κάνει σχετικές σπουδές και ήταν αυτοδίδακτος. Ήταν ένας καλλιτέχνης, που πρώτα τον ανακάλυψε το κοινό και έπειτα οι δισκογραφικές εταιρίες.

Ο Παντελής Παντελίδης, άγνωστος ακόμα, κρατώντας την κιθάρα του, έπαιζε τα κομμάτια του μπροστά στην κάμερα του και στη συνέχεια ανέβαζε τα videos στο Youtube. Ένα από τα κομμάτια που ξεχώρισαν γρήγορα ήταν το «Δεν ταιριάζετε σου λέω», το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησε και έγινε τεράστια επιτυχία. Ακολούθησαν τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Σε Παραδέχομαι», «Παραμυθιάζομαι», «Ποιος είναι αυτός» και άλλα, που μετέπειτα γνώρισαν τεράστια επιτυχία.

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα, είχε πει για τα τραγούδια του, που παρουσιάσε μέσω YouTube:
Κλείσιμο
«Έγραφα τραγούδια και τα έστελνα σε φίλους. Αυτοί ξεκίνησαν να τα ανεβάζουν στο YouTube. Να υπάρχουν κάπου αποθηκευμένα ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση αν μαζευόμασταν σε ένα σπίτι να πιούμε ένα κρασάκι. Με το κινητό τα έστελνα αρχικά. Μιλάμε για κακή ανάλυση ήχου. Μετά πήρα την κάμερα που είχαν αγοράσει οι γονείς μου για να βιντεοσκοπούν τον μικρό μου αδερφό. Είναι 18 χρόνια μικρότερος και παίζει ποδόσφαιρο. Εκεί που κατάλαβα ότι κάτι γίνεται με τα βιντεάκια είναι με το "Αλκοολικές οι νύχτες". Παραιτήθηκα από το Πολεμικό Ναυτικό όταν έκλεισα το συμβόλαιο για να εμφανιστώ στο σχήμα Καρράς - Πάολα - Παντελίδης. Αποστρατεύτηκα ως ανθυπασπιστής».

Για τη δημοσιότητα που μπήκε αναπάντεχα στη ζωή του, είχε εξομολογηθεί το 2014: «Είναι τιμή μου που με ακούει τόσος κόσμος και είμαι τρεις φορές χαρούμενος που τα τραγούδια είναι βγαλμένα μέσα από την ψυχή μου. Δεν με άλλαξε καθόλου ως άνθρωπο και νομίζω αυτό είναι εμφανές. Παρόλα αυτά με έκανε να νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη στις πλάτες μου, προσπαθώντας μέσα από τα τραγούδια μου να δουλεύει το μαγαζί που εμφανίζομαι όσες περισσότερες βραδιές γίνεται, ώστε να μπορεί και όλος αυτός ο κόσμος που εργάζεται μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα συνεργασίας, να έχει δουλειά αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα».

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1983. Ήταν καλός μάθητης ενώ υπήρξε και σημαιοφόρος, στο δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας, όπου πήγαινε. «Πέρασα όμορφα παιδικά χρόνια και μέχρι σήμερα είμαι αγαπημένος και δεμένος με την οικογένειά μου και μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχω να θυμάμαι. Έχω καταφέρει –Δόξα τω Θεώ- να έχω τους ίδιους φίλους και να ζω ταπεινά όπως όλοι οι συνάνθρωποί μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη. Και είχε προσθέσει: «Οι γονείς μου και τα αδέρφια μου ήταν δίπλα μου σε όποιες αποφάσεις έχω πάρει στη ζωή μου, ακόμη και στην πιο δύσκολη στιγμή, όταν ήταν να εγκαταλείψω το Πολεμικό Ναυτικό γιατί δεν επιτρεπόταν να ασχολούμαι παράλληλα με το τραγούδι. Αυτό ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που πήρα και είχα τη στήριξη των δικών μου».

Ο Παντελής Παντελίδης σε νεαρή ηλικία



Ο Παντελής Παντελίδης σε παιδική ηλικία


Σε σχολική παρέλαση










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης