Θα εγκαταλείψει η Τζέρι Χολ την πολυτελή έπαυλη του Μικ Τζάγκερ για να γίνει κυρία Μέρντοχ;

Θα εγκαταλείψει η Τζέρι Χολ την πολυτελή έπαυλη του Μικ Τζάγκερ για να γίνει κυρία Μέρντοχ;

Η πρώην σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, Τζέρι Χολ, αρραβωνιάστηκε πριν μερικές ημέρες τον μεγιστάνα του Τύπου, Ρούπερτ Μέρντοχ, όμως πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του 84χρονου δισεκατομμυριούχου θα πρέπει να εγκαταλείψει την πολυτελή της κατοικία

Θα εγκαταλείψει η Τζέρι Χολ την πολυτελή έπαυλη του Μικ Τζάγκερ για να γίνει κυρία Μέρντοχ;
Κάθε μέλλουσα νύφη έχει να αντιμετωπίσει μια μεγάλη λίστα με υποχρεώσεις προκειμένου στον γάμο της να είναι όλα άψογα. Το ίδιο ισχύει και για την 59χρονη Τζέρι Χολ, πρώην σύντροφο του Μικ Τζάγκερ και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, η οποία αρραβωνιάστηκε πρόσφατα τον μεγιστάνα του Τύπου, Ρούπερτ Μέρντοχ.

Η Τζέρι Χολ όμως έχει να αντιμετωπίσει και έναν επιπλέον «πονοκέφαλο», πέρα από τα συνηθισμένα καθήκοντα κάθε μέλλουσας νύφης, αφού, αν παντρευτεί τον 84χρονο έρωτα της ζωής της θα πρέπει να εγκαταλείψει για πάντα την πολυτελή έπαυλη των 26 δωματίων στην οποία κατοικεί από το 1999, όταν χώρισε με τον Τζάγκερ.

Κλείσιμο
                                  Η Τζέρι Χολ με τον Μικ Τζάγκερ



Η έπαυλη Downe House, αξίας 17 εκατομμυρίων ευρώ, βρίσκεται στο προάστιο Ρίτσμοντ στο νοτιοδυτικό Λονδίνο και της παραχωρήθηκε από τον 72χρονο Μικ Τζάγκερ, με τον οποίο ήταν μαζί επί 23 χρόνια, χωρίς ωστόσο να παντρευτούν ποτέ, υπό έναν όρο. Η καλλονή και πρώην μοντέλο από το Τέξας, υποχρεούται να εγκαταλείψει την έπαυλη σε τρεις περιπτώσεις: όταν γίνει 65 ετών, αν ποτέ παντρευτεί ή αν συγκατοικήσει με κάποιο καινούριο σύντροφο.

Η Τζέρι Χολ αποχώρησε από την σχέση της με τον Τζάγκερ κατά 13 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερη και, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, το ερώτημα αν θα προτιμήσει τον Μέρντοχ ή την πολυτελή έπαυλη του πρώην σύντρόφου της, παραμένει προς το παρόν αναπάντητο.

Ο 84χρονος μεγιστάνας του Τύπου και πρόεδρος της News Corp. και της 21st Century Fox και η Τζέρι Χολ γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι μέσω της αδελφής του Μέρντοχ και της ανιψιάς του, ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία και, σχεδόν αμέσως, άρχισε το φλογερό ειδύλλιο. 

Τον περασμένο Οκτώβριο φωτογραφήθηκαν μαζί στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράγκμπι, που πραγματοποιήθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με τους «Times του Λονδίνου», το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στο Λος Άντζελες, όπου παρευρέθηκε για την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης