Αλεξάντερ Πέιν: Ο μυστικός γάμος του με Ελληνίδα

Αλεξάντερ Πέιν: Ο μυστικός γάμος του με Ελληνίδα

Η γνωριμία του ζευγαριού στο Αίγιο, στον τόπο καταγωγής του Αλεξάντερ Πέιν, ο κεραυνοβόλος έρωτας και η απόφαση της 27χρονης κοπέλας ν΄ ακολουθήσει τον βραβευμένο με Όσκαρ δημιουργό στις ΗΠ

Αλεξάντερ Πέιν: Ο μυστικός γάμος του με Ελληνίδα

                          
    H επίσκεψη του Πέιν, στο Αίγιο

Στο Αίγιο, τον τόπο καταγωγής του, βρέθηκε ο Αλεξάντερ Πέιν, σε εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του, στις 15 Μαΐου του 2015.  Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος  , συγκέντρωσε όλα τα φωτογραφικά φλας, με την εμφάνισή του, στο Παναγιωτοπουλέικο αρχοντικό, όπου παραχώρησε συνέντευξή Τύπου.


Κλείσιμο


        Η Μαρίου Κοντού στην συνέντευξη Τύπου του Πέιν, στο Αίγιο

Ανάμεσα στο κοινό, ήταν και η νεαρή φιλόλογος, Μαρίου Κοντού, η γυναίκα που έμελλε να του κλέψει την καρδιά. Ο δημιουργός των ταινιών «Πλαγίως» και «Νebraska», φέρεται να ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την 27χρονη Μαρία και της ζήτησε να τον ακολουθήσει στην Αμερική.

Ο 54χρονος σκηνοθέτης που ζει και εργάζεται μόνιμα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Μαρία, ενώ σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, σε θρησκευτικό γάμο που θα τελεστεί- πού αλλού;- στο Αίγιο.

Μάλιστα, η γοητευτική Μαρία, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι πλέον είναι «Παντρεμένη».  Η Μαρία, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, αναμένεται να ντυθεί νυφούλα σε εκκλησία του Αιγίου, μέσα στον μήνα Νοέμβριο.

Το χρονικό της γνωριμίας τους

Λίγες ώρες, όσες κράτησε η επίσκεψη του Πέιν στην πόλη του Αιγίου, ήταν ικανές για να αλλάξουν τη ζωή του 54χρονου οσκαρικού σκηνοθέτη. Ο Αλεξάντερ Πέιν, ξεχώρισε την 27χρονη Μαρία μέσα από το πλήθος. Όταν στη συνέχεια ταξίδεψε στην Αθήνα, η Μαρία Κοντού, τον ακολούθησε. Έτσι, οι δύο τους ήρθαν πιο κοντά. Όταν έφτασε η στιγμή για να φύγει ο  Πέιν για την Αμερική, φρόντισε να κρατήσει επικοινωνία μαζί της. Όπως και έγινε.

Έναν μήνα αργότερα, τον Ιούνιο του 2015, η Μαρία ακολούθησε τον μεγάλο της έρωτα, στις ΗΠΑ. «Εκεί καταλαβαίνουν το μέγεθος του έρωτά τους και πολύ σύντομα παντρεύονται. Η ωραία Αιγιώτισσα και ο Αλεξάντερ ζουν τον έρωτα τους χωρίς να το φωνάζουν. Στο Αίγιο η είδηση του γάμου αποτελεί ένα όμορφο μυστικό. Το περιβάλλον της Μαρίας αρνείται να μιλήσει για τα ευχάριστα νέα όμως η χαρά για την ευτυχία της, δεν κρύβεται», αναφέρει το protionline.gr

Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;


 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης