Στη δημοσιότητα οι κλήσεις της γυναίκας που εντόπισε τον Λαμάρ Όντομ

Στη δημοσιότητα οι κλήσεις της γυναίκας που εντόπισε τον Λαμάρ Όντομ

Με μία λευκή ουσία να βγαίνει από το στόμα και κωματώδη κατάσταση τον εντόπισε έξω από τον οίκο ανοχής όπου είχε περάσει κάποιες ημέρες ο 35χρονος 

Στη δημοσιότητα οι κλήσεις της γυναίκας που εντόπισε τον Λαμάρ Όντομ
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Λαμάρ Όντομ χαροπαλεύει για τη ζωή του τις τελευταίες ώρες ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος το απόγευμα της Τρίτης. 

Η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού όπως μεταδίδει το «TMZ», ο 35χρονος έχει υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια και κανείς δεν μπορεί να πει, προς το παρόν, πόσο σοβαρή είναι η εγκεφαλική βλάβη. Επίσης, δεν λειτουργούν τα νεφρά του και νοσοκομειακή πηγή τους μετέφερε ότι ο 35χρονος έχει 50% πιθανότητες να επιζήσει.



Ο Λαμάρ Όντομ εντοπίστηκε με μία «λευκή ουσία» να βγαίνει από το στόμα του έξω από τον οίκο ανοχής, σύμφωνα με ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις Αρχές της Νεβάδα. 
Κλείσιμο

Πανικόβλητες κλήσεις στο νοσοκομείο δημοσιεύτηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου οι οποίες αποκαλύπτουν ότι ο Λαμάρ ήταν ήδη σε κώμα όταν τον εντόπισε μία από τις εκδιδόμενες γυναίκες του οίκου ανοχής.  

Σε μία από τις κλήσεις η γυναίκα παρακαλάει το ασθενοφόρο να βιαστεί γιατί «βγαίνουν αίματα από τη μύτη του, και μία λευκή ουσία από το στόμα του χωρίς να μπορούμε να τον ξυπνήσουμε».

Σε άλλη κλήση, ένας άντρας κάνει λόγο πάλι για λευκή ουσία που βγαίνει από τη μύτη και το στόμα ενώ λέει πως έχει βρει ένα φακελάκι με κάτι που μοιάζει να είναι φυτικό viagra, τονίζοντας πως «έχει πάρει ένα σωρό από αυτά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης