Selena Gomez: Αυτή τη χρονιά πάλεψα για την ίδια μου τη ζωή!

Selena Gomez: Αυτή τη χρονιά πάλεψα για την ίδια μου τη ζωή!

Η νεαρή ποπ σταρ μιλάει για την περιπέτεια υγείας της, τον πρώην της Justin Bieber, τη σχέση της με την εικόνα της και εξηγεί γιατί δεν θέλει να ερωτευτεί ξανά...

Selena Gomez: Αυτή τη χρονιά πάλεψα για την ίδια μου τη ζωή!
Η Selena Gomez, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό refinery.29 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μιλάει για τον πρώην της, Justin Bieber, για τη σχέση της με την εικόνα της ενώ εξηγεί γιατί δεν θέλει να ερωτευτεί ξανά.



Κλείσιμο
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην περιπέτεια υγείας της. Η Selena διαγνώστηκε με λύκο και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει χημειοθεραπείες. «Αυτή τη χρονιά δεν προσπάθησα μόνο για την καριέρα μου, αλλά για την ίδια μου τη ζωή!», εξομολογήθηκε η Τεξανή τραγουδίστρια.  «Έπρεπε να αναμορφώσω τα πάντα στη ζωή μου. Αυτό ήταν λίγο άβολο και πολύ τρομακτικό», πρόσθεσε.



Όπως αποκάλυψε η Selena, αυτή την περίοδο θέλει να εστιάσει στην υγεία της και στην καριέρα της. «Μην κάνετε την προσπάθεια να βγείτε ραντεβού μαζί μου! Προτιμώ να περιστοιχίζομαι από γυναίκες, παρά από άνδρες. Νομίζω ότι είναι πιο ενδιαφέρουσες, περίπλοκες και όμορφες!», δήλωσε η Selena Gomez.


Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε δημόσια για τη σχέση της με την εικόνα της, με αφορμή μία φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Απρίλιο και την είχε δείξει με παραπανίσια κιλά. Για τα πικρόχολα σχόλια που προκάλεσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, μίλησε η 23χρονη τραγουδίστρια: «Ήταν φρικτό. Ποτέ δεν είχα ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Ήμουν λυπημένη. Ήμουν θυμωμένη!», είπε η Gomez στο Refinery29 . Και συνέχισε για την «επίθεση» που δέχτηκε:  «Δεν θέλω να φανώ μικρή ή θύμα. Θέλω να είμαι δυνατή για τα κορίτσια. Θέλω μόνο να ξέρουν ότι υπάρχει επιλογή να στέκονται όρθιες για τον εαυτό τους!».



Ποια είναι η σχέση της με την εικόνα της; «Μερικά πρωινά ξυπνάω και λέω στον εαυτό μου: ''Όλα επάνω μου είναι υπέροχα!'' Και το επόμενο πρωινό μπορεί να είμαι κάπως έτσι: ''Πώς μπόρεσε να κοιμηθεί κάποιος μαζί μου;», ήταν τα λόγια της Gomez.

Στην ίδια συνέντευξη, η 23χρονη παράδεχτηκε ότι είναι λίγο «εθισμένη» στα social media.  H τραγουδίστρια που μετρά 138 εκατ. διαδικτυακούς φίλους, δήλωσε: «Είμαι νέα και επιρρεπής! Ψάχνω τις φωτογραφίες κάποιου άλλου στα social media και αισθάνομαι άσχημα γι'αυτό. Ίσως πρέπει να τα  κλείσω για λίγες ημέρες. Επίσης με τρομάζει το γεγονός ότι έχει αλλάξει η ζωή μας με τα social media. Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς το πρωί είναι να τσεκάρεις τον λογαριασμό σου. Το ίδιο κάνεις και στο τέλος της ημέρας. Είναι τρελό!».



Άραγε ποια είναι η σχέση της με τον πρώην της, Justin Bieber; «Έχουμε συναντηθεί από τότε. Είμαι πάντα υπέρηφανη γα το ''ταξίδι'' του. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι έχουμε την τάση να κάνουμε κάποια πράγματα να φαίνονται πιο τραγικά, από ό,τι ήταν. Με τον Justin μεγαλώσαμε μαζί. Και οι δύο κάναμε λάθη. Αυτό είναι όλο!», είπε.  Ωστόσο, δεν κρύβει το γεγονός ότι πληγώθηκε από εκείνον.  «Φυσικά και η καρδιά μου πληγώθηκε», δήλωσε η Selena Gomez.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης