Justin Bieber: «Η σχέση μου με την Selena ήταν το καλύτερο κομμάτι της εφηβείας μου»

Justin Bieber: «Η σχέση μου με την Selena ήταν το καλύτερο κομμάτι της εφηβείας μου»

Καμία από τις πρώην συντρόφους του Bieber, δεν μπορεί να συγκριθει με την όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιό, Selena Gomez, όπως προκύπτει από τις πρόσφατες δηλώσεις του 21χρονου ποπ σταρ

Justin Bieber: «Η σχέση μου με την Selena ήταν το καλύτερο κομμάτι της εφηβείας μου»
Χώρισαν επίσημα πέρυσι, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ο Justin Bieber και η Selena Gomez, τη μία στιγμή αντάλλασσαν φιλιά και αγκαλιές και την άλλη δήλωναν ελεύθεροι και ωραίοι. Τα on-off στη σχέση τους, η οποία απασχόλησε όσο λίγες τα διεθνή Μέσα, διήρκεσαν τέσσερα χρόνια, μέχρι που, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Κλείσιμο


Ο 21 χρονος ποπ σταρ, σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, μίλησε για την σχέση του με την Selena Gomez, την οποία χαρακτήρισε ως το καλύτερο κομμάτι της εφηβείας του. «Η σχέση μου με το πρώην κορίτσι μου, Selena Gomez, ήταν το καλύτερο κομμάτι της εφηβείας μου. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι'αυτό, ας το αφήσουμε εκεί!», δήλωσε στο ραδιοφωνικό show της Νέας Ζηλανδίας,  Mai Morning Crew.



Σε άλλη πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Complex, o Βieber παρομοίασε τη σχέση του με τη Gomez με έναν γάμο. «Συγκατοίκησα με το κορίτσι μου, σε ηλικία 18 ετών. Ξεκίνησα τη ζωή μου μαζί της. Ήταν κάτι σαν γάμος. Το να ζεις με ένα κορίτσι σε αυτή την ηλικία, ήταν πολύ! Αλλά ήμασταν τόσο ερωτευμένοι . Τίποτα δεν μας ένοιαζε», είπε ο 21χρονος, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης