Όταν η Κριστίνα Άπλγκεϊτ άφησε... στα κρύα του λουτρού τον Μπράντ Πιτ

Όταν η Κριστίνα Άπλγκεϊτ άφησε... στα κρύα του λουτρού τον Μπράντ Πιτ

Η 43χρονη σήμερα ηθοποιός αποκάλυψε ότι το ένα και μοναδικό της ραντεβού με τον γόη του Χόλιγουντ έληξε άδοξα όταν η ίδια τον παράτησε κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης για να φύγει με έναν άλλον άντρα

Όταν η Κριστίνα Άπλγκεϊτ άφησε... στα κρύα του λουτρού τον Μπράντ Πιτ
Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ, γνωστή για το ρόλο της «σέξι κόρης» στη δημοφιλή κωμική σειρά «Παντρεμένοι με Παιδιά» αποκάλυψε πρόσφατα σε αμερικανική εκπομπή τον λόγο που το εκκολαπτόμενο ειδύλλιο της με τον Μπραντ Πιτ στα τέλη της δεκαετίας του '80 δεν προχώρησε ποτέ πέρα από ένα – αποτυχημένο – ραντεβού.

Η 43χρονη σήμερα ηθοποιός, παίζοντας ένα παιχνίδι του τύπου «Θάρρος ή Αλήθεια» με τον παρουσιαστή της εκπομπής Andy Cohen, αποκάλυψε ότι το ένα και μοναδικό της ραντεβού με τον γόη του Χόλιγουντ έληξε άδοξα όταν η ίδια παράτησε τον Πιτ κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης για να φύγει με έναν άλλον άντρα.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, η Άπλγκεϊτ είχε δεχτεί το 1989 την πρόταση του όμορφου Μπραντ, που τότε την φλέρταρε, να πάνε μαζί στην τελετή απονομής των βραβείων MTV. Ωστόσο, πριν ακόμη τελειώσει η βραδιά, η Κριστίνα του την είχε «κοπανήσει» αφήνοντάς τον στα κρύα του λουτρού, αφού προτίμησε να γυρίσει σπίτι με έναν άλλον άντρα.

Αν και δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του μυστηριώδους αγνώστου που κατάφερε να την «κλέψει» από τον Πιτ, η γνωστή ηθοποιός είπε στην εκπομπή ότι πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο, αν και όχι για ηθοποιό.

Όσο για την κατάληξη του σύντομου ειδυλλίου της με τον σημερινό σύζυγο της Αντζελίνα Τζολί, αυτή ήταν άδοξη αφού η Κριστίνα δεν ξανάκουσε νέα του. Ποιος μπορεί εξάλλου να τον κατηγορήσει;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης