Έγινε στη Ρώμη ο γάμος της χρονιάς - Ο δισεκατομμυριούχος Τζόζεφ Γκετί παντρεύτηκε την Λιβανοαιγύπτια σύντροφό του

Έγινε στη Ρώμη ο γάμος της χρονιάς - Ο δισεκατομμυριούχος Τζόζεφ Γκετί παντρεύτηκε την Λιβανοαιγύπτια σύντροφό του

Εντυπωσιακό και πρωτότυπο το νυφικό - Δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου φορούσαν δύο παράνυφοι - Ανάμεσα στους γαλαζοαίματους η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Βρετανίας και ο γιος της Καρολίνας του Μονακό, Πιερ Κασιράγκι

Έγινε στη Ρώμη ο γάμος της χρονιάς - Ο δισεκατομμυριούχος Τζόζεφ Γκετί παντρεύτηκε την Λιβανοαιγύπτια σύντροφό του
Ένας γάμος που εντυπωσίασε, όχι μόνο τους παρευρισκόμενους, αλλά και όλο τον πλανήτη, όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του, έγινε στις 30 Μαΐου στη Βασιλική των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στη Ρώμη. Γαμπρός ο 26χρονος Τζόζεφ Γκετί, γιος του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του ομώνυμου πρακτορείου φωτογραφιών, Μαρκ Γκετί και νύφη η 30χρονη Λιβανοαιγύπτια σχεδιάστρια κοσμημάτων, Σαμπίν Γκανέμ.



Ο γάμος συζητήθηκε, όχι μόνο για τους λαμπερούς καλεσμένους του, αλλά, κυρίως, για το πρωτότυπο και παραμυθένιο νυφικό, δημιουργία του γαλλικού Οίκου Schiaparelli, το οποίο ήταν τόσο βαρύ, που την ουρά του χρειάστηκε να κρατάνε δύο παράνυφοι. Χαρακτηριστικό μοτίβο τόσο στο νυφικό, όσο και στα παπούτσια της νύφης, αλλά και σε μπομπονιέρες και σε όλα τα είδη του γάμου, ήταν ένας χρυσός ήλιος κεντημένος με πέρλες.

Κλείσιμο


Η πρωτοτυπία του λευκού νυφικού ήταν η βαριά κάπα με την ενσωματωμένη κουκούλα και ο χρυσός κεντημένος ήλιος, που κάλυπτε το πίσω μέρος της κάπας.

Ο λαμπερός γάμος είχε και «άρωμα» Ελλάδας, αφού ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου, Δάφνη Γκίνες, ενώ οι δύο παράνυφοι φορούσαν δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, Μαίρης Κατράντζου.



Μετά τον γάμο το ζευγάρι περπάτησε στους δρόμους της Αιώνιας Πόλης και αργότερα ακολούθησε ένα λαμπερό θεματικό πάρτι, που κινήθηκε γύρω από την θεματολογία της ταινίας «Επικίνδυνες Σχέσεις», που προβλήθηκε το 1988, με πρωταγωνιστές τον Τζον Μάλκοβιτς, την Ούμα Θέρμαν και την Γκλεν Κλόουζ.



Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ο παραμυθένιος γάμος κόστισε δέκα εκατομμύρια ευρώ, ενώ η νύφη την επόμενη ημέρα ευχαρίστησε στο διαδίκτυο τον γαλλικό Οίκο που σχεδίασε το μοναδικό νυφικό της και συνέβαλε, ώστε να γίνει «η πιο τολμηρή φαντασίωσή της αληθινή»!
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης