Κίρα Νάιτλι: Ξαναζεί τον ψεύτικο οργασμό της Μέγκ Ράιαν

Κίρα Νάιτλι: Ξαναζεί τον ψεύτικο οργασμό της Μέγκ Ράιαν


Οι Βρετανοί ηθοποιοί που έχουν κυριαρχήσει στο Ηollywood, ανάμεσα τους, η Κίρα Νάιτλι, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Τζέιμι Ντόρναν και η Τζούντι Ντεντς, γυρίζουν ξανά θρυλικές σκηνές ταινιών, σε ένα videο που υπογράφει ο Τζέισον Μπελ

Κίρα Νάιτλι: Ξαναζεί τον ψεύτικο οργασμό της Μέγκ Ράιαν
Tην επέλαση των Βρετανών ηθοποιών στο Ηollywood σχολιάζει με μία ταινία μικρού μήκους ("Βρετανική εισβολή"), ο Τζέισον Μπελ , η οποία βασίζεται σε μία πανέξυπνη ιδέα. Ο Μπελ έβαλε τους Βρετανούς ηθοποιούς που έχουν κυριαρχήσει στο Ηollywood, ανάμεσα τους, η Κίρα Νάιτλι, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Τζέιμι Ντόρναν και η Τζούντι Ντεντς, να γυρίσουν ξανά θρυλικές σκηνές αμερικανικών ταινιών, όπως είναι το «Οσα Παίρνει ο Ανεμος», «Μπόνι και Κλάιντ», οι «Σειρήνες της Μαρτινίκα» και «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι». Στην τελευταία ταινία, η διάσημη σκηνή με τον ψεύτικο οργασμό της Μεγκ Ράιαν, γυρίστηκε εκ νέου με πρωταγωνίστρια την Κίρα Νάιτλι.

Κλείσιμο

Φορώντας ένα απαστράπτον μπλουζάκι, η Νάιτλι, κάθισε στο τραπέζι ενός καφέ και προσποιήθηκε ως νέα Μεγκ Ράιαν έναν ψεύτικο οργασμό. Πώς έπεισε ο Mπελ την ηθοποιό να γυρίσει ξανά την σκηνή; «Δεν ήξερα ότι η Κίρα θα το έκανε», είπε γιατί όπως αποκάλυψε σε κάθε ηθοποιό είχε προτείνει τρεις με τέσσερις σκηνές, από τις οποίες θα επέλεγαν μία. Και συνέχισε λέγοντας: «Γέλασε και μου είπε "Νομίζω ότι θα κάνουμε τον οργασμό"».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης