Fashionista από μικρή η κόρη της Kim Kardashian

Fashionista από μικρή η κόρη της Kim Kardashian

H Nori έχει την τύχη να έχει μια ντουλάπα γεμάτη από δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας

Αμόκ για τα 137,9 εκατ. ευρώ του ιταλικού λόττο
Fashionista από μικρή η κόρη της Kim Kardashian
Με μαμά σαν την Kim Kardashian και μπαμπά τον Kanye West η μικρή Nori δεν θα μπορούσε παρά να γίνει μια μίνι fashionista.

Παρόλο που είναι μόλις τριών μηνών έχει στην γκαρνταρόμπα της δημιουργίες από μεγάλους οίκους μόδας. Χθες η μαμά της Kim ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargam ρούχα και παπούτσια τα οποία διάσημοι μόδιστροι της έκαναν δώρο.

Κλείσιμο
Η Kim και ο Kanye έδωσαν το παρών στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και όπως ήταν αναμενόμενο δεν σταμάτησαν λεπτό να μιλούν για την κορούλα τους.

Ανάμεσα στα πανάκριβα ρούχα που ανέβασε η Kim είναι ένα δερμάτινο φορεματάκι Alexander Wang, πιζαμάκια και παπουτσάκια Celine από δέρμα φιδιού, φορέματα από τη φετινή συλλογή της
Lanvin και ένα κουστουμάκι με πουκάμισο Givenchy.

Και ενώ το δερμάτινο φορεματάκι Wang που κοστίζει μια περιουσία θα είναι άβολο για τη μικρή Nori ο σχεδιαστής σκεπτόμενος τη μαμά και τον μπαμπά έγραψε στις ευχές του: «Kanye μπορεί να αργήσει να λίγο να το φορέσςι αλλά σκέφτηκα ότι θα αρέσει σε πολύ σε σένα και την Kim». Ενθουσιασμένη η μαμά έγραψε στο Wang: «Πεθαίνω για αυτό το φόρεμα. Περιμένω πως και πως για να της το φορέσω. Ευχαριστώ Alex!»

Η Kardashian ευχαρίστησε όλους τους σχεδιαστές φίλους της που έκαναν τόσα δώρα στην κόρη της. Πάρτε μια μικρή γεύση από την όχι και τόσο συνηθισμένη γκαρνταρόμπα της μικρής Nori...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης