Sofia Vergara: «Διακοπές για εμένα σημαίνει Ελλάδα»

Sofia Vergara: «Διακοπές για εμένα σημαίνει Ελλάδα»

Η εκρηκτική Sofia μιλάει για την αγάπη της για τα ελληνικά νησιά, τις καμπύλες της, τους άντρες, την αστεία αμερικανική προφορά της, αλλά την επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστεί «Modern Family»

Sofia Vergara: «Διακοπές για εμένα σημαίνει Ελλάδα»
Στο σημερινό προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Movies & Stars» θα έχουν την ευκαιρία οι τηλεθεατές να δουν μια αποκλειστική συνέντευξη της Sofia Vergara που απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, αλλά και του πρωταγωνιστή του Glee, Matthew Morrison.
 
Η εκρηκτική Sofia μιλάει για την αγάπη της για τα ελληνικά νησιά, τις καμπύλες της, τους άντρες, την αστεία αμερικανική προφορά της αλλά την επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστεί «Modern Family». Η Vergara, μάλιστα, λέει χαρακτηριστικά: «Διακοπές για εμένα σημαίνει Ελλάδα!».
 
Με τον Γιώργο Σατσίδη μιλάει και ο πρωταγωνιστής του Glee, Matthew Morrison για την παγκόσμια επιτυχία της σειράς, το ντουέτο του στο σήριαλ με τη Γκουίνεθ Πάλτροου, αλλά και τους λαμπερούς συμπρωταγωνιστές του την ταλαντούχα Λία Μισέλ και τον Κόρι Μοντίθ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
 
Στο στούντιο της εκπομπής guest, το νέο αστέρι της μουσικής DJ Kas, που προκαλεί πανικό με τη Νο1 επιτυχία στα dance sharts, «Paradise»!

Όλα αυτά στο Movies & Stars, Τετάρτη @ 20.00!
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης