Ελένη Μενεγάκη: «Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά. Θα τα ξαναπούμε»

Ελένη Μενεγάκη: «Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά. Θα τα ξαναπούμε»

To μαγνητοσκοπήμένο «αντίο» της ωραίας Ελένης

Ελένη Μενεγάκη: «Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά. Θα τα ξαναπούμε»
Με ένα μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο αποχαιρέτησε για ακόμα μία σεζόν το τηλεοπτικό κοινό, το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη.
 
Η 43χρονη παρουσιάστρια έκανε την αποφώνησή της εκπομπής χωρίς να δώσει συγκεκριμένο ραντεβού για την επόμενη σεζόν και ευχαριστώντας συγκινημένη όλους τους συντελεστές της εκπομπής της.
 
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ονομαστικά έναν - έναν τους στενούς της συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες μου σε αυτό το κανάλι, όλους τους συνεργάτες και φίλους - γιατί απέκτησα πολλούς. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δούλεψα μαζί σας, που κάναμε παρέα και κύλαγε ο χρόνος σαν νεράκι. Σας ευχαριστώ έναν - έναν όλους σας» ανέφερε, προσθέτοντας ότι ευχαριστεί ξεχωριστά την Αγλαΐα Λάτσιου, η οποία είχε αποχωρήσει λίγο καιρό νωρίτερα από τον Alpha.
 
Λίγo πριν το τέλος της αποφώνησης της εκπομπής της, μάλιστα, η Ελένη απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τους τηλεθεατές μας, που μου αλλάξατε τη ζωή. Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά. Θα τα ξαναπούμε».
 
Και ενώ φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha, φήμες τη θέλουν να έχει ήδη κάνει συζητήσεις και με το Star… Μέσα στους επόμενους μήνες θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης