Βίσση - Καρβέλα - Πανουργιάς: Διακοπές για τρεις στη Σκιάθο

Βίσση - Καρβέλα - Πανουργιάς: Διακοπές για τρεις στη Σκιάθο

Ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των Σποράδων

Βίσση - Καρβέλα - Πανουργιάς: Διακοπές για τρεις στη Σκιάθο
H Άννα Βίσση, η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς πέρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο ανέμελες και χαλαρές στιγμές στη Σκιάθο, κάτι που είχε λείψει από όλους.

Δύο μόλις μήνες προτού φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και κάνει γιαγιά την Άννα Βίσση, η Σοφία Καρβέλα έδειχνε πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ.

Οι δυο τους, παρέα με τον σύντροφο της Σοφίας Καρβέλα, έκαναν βόλτες στα σοκάκια του νησιού, επισκέφτηκαν πολλές παραλίες με σκάφος, ενώ τα βράδια τα περνούσαν παρέα με αγαπημένους φίλους, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα περιοδικά ΟΚ και Hello.

Με την κοιλίτσα της Σοφίας να έχει φουσκώσει πλέον αρκετά, κανείς πλέον δεν μπορεί να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Νίκος Καρβέλας που έχει μπει για τα καλά στο ρόλο του παππού, συνόδευσε την Άννα Βίσση, την κόρη του και το σύντροφο της στο αεροδρόμιο παρέα με την Αννίτα Πάνια.

Κάποια στιγμή δε, άρχισε και τα χάδια στην κόρη του, αγγίζοντας της τρυφερά την κοιλίτσα, με το χαμόγελο του να φτάνει μέχρι τ΄αυτιά!


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης