Στην Πάτμο η Μαντόνα: Επισκέφθηκε το Σπήλαιο της Αποκάλυψης και δήλωσε ότι θα επιστρέψει σύντομα στο νησί, δείτε βίντεο

Μετά τα Μετέωρα και την Κέρκυρα, η «βασίλισσα της ποπ», βρέθηκε στα Δωδεκάνησα

Τις διακοπές της στην Ελλάδα συνεχίζει η Μαντόνα, κάνοντας αυτή τη φορά μία στάση στην Πάτμο. Μετά την επίσκεψή της στα Μετέωρα και την Κέρκυρα, όπου γιόρτασε τα 68α γενέθλιά της, η «βασίλισσα της ποπ» βρέθηκε στο νησί της Αποκάλυψης. Φωτογραφίες από την επίσκεψή της έφερε στη δημοσιότητα το Real Voice.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διάσημη τραγουδίστρια έφτασε στην Πάτμο τη Δευτέρα 17 Αυγούστου με ελικόπτερο, ντυμένη στα λευκά και φορώντας ένα καπέλο. Άλλα δύο ελικόπτερα μετέφεραν το ένα τη συνοδεία της και το δεύτερο τις αποσκευές τους, αφού απαριθμούσαν μεγάλο αριθμό.

Δείτε βίντεο



Στο ελικοδρόμιο του νησιού την υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος τουρισμού, πολιτισμού και παιδείας Νίκος Αντωνόπουλος. Η Μαντόνα επέλεξε πολυτελές κατάλυμα στη Σκάλα της Πάτμου. Εκείνος της δώρισε εκ μέρους του Δήμου Πάτμου ένα λεύκωμα με ιστορικό και φωτογραφικό υλικό σχετικά με το νησί, αλλά και ημερολόγια του 2027.

Ενώ την αποχαιρετούσε λίγο πριν επιβιβαστεί στο ελικόπτερο, τη ρώτησε αν έμεινε ευχαριστημένη από την τριήμερη παραμονή της στην Πάτμο,κατά τη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκε το Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι τη λάτρεψε και ότι θα ήθελε να επιστρέψει σύντομα.

Δείτε φωτογραφίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr