Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει στο μέλλον θέση ευρωβουλευτή εξέφρασε ο Gio Kay, δηλώνοντας πως έχει μεγάλη επιρροή και απήχηση στον κόσμο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, που προβλήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου μιλώντας για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Παράλληλα, εξήγησε ότι εξακολουθεί να θέλει να γίνει ευρωβουλευτής, λέγοντας: 
«Όλα τέλεια, οι εταιρείες τρέχουν, το ριάλιτι σκάει σε δύο εβδομάδες και μετά ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό. Δεν πάω πίσω τώρα, δεν μπορώ να πάω πίσω, έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Έχω πολύ κοινό, πολλή επιρροή, αυτοί τα βλέπουν αυτά. Όλοι καταλαβαίνουν στο τέλος της ημέρας, ποιοι είναι ποιοι».

Δείτε το βίντεο



Στη συνέχεια, ο Gio Kay έκανε μία αναφορά στον Σταμάτη Φασουλή, με τον οποίο γνωρίστηκε και ορισμένες φορές συγκρούστηκε στο Just the 2 of Us, μπερδεύοντας αρχικά το επώνυμό του, λέγοντάς τον «Σταμάτη Φασόλη»: «Το ίδιο με τον κύριο Φασόλη, Φασουλή, συγγνώμη τα ελληνικά μου. Στο τέλος της σεζόν του σόου όλοι κατάλαβαν τι άνθρωπος είναι αυτός, όταν τα έλεγα εγώ στην αρχή όλοι έλεγαν ο Gio, τώρα κατάλαβαν όλοι. Δεν θα μιλήσω ποτέ στη ζωή μου μαζί του και δεν θέλω να τον δω».

Ο πρώην παίκτης του Survivor εμφανίστηκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Ώρα για ψυχαγωγία» στις 27 Φεβρουαρίου, όπου διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ιδρύει πολιτικό κόμμα, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι σχεδιάζει τη δημιουργία ενός κινήματος με προοπτική τη συμμετοχή του στην Ευρωβουλή. Όπως ανέφερε ο Gio Kay, δεν πρόκειται για κόμμα αλλά για κίνημα με την ονομασία «Generation Hellas»: «Ξυπνάω σήμερα το πρωί και βλέπω ένα άρθρο που λέει "αποκλειστικά νέα, ο Gio αρχίζει κόμμα ε.ΜΠΡΟ.Σ". Απίστευτο, πολύ καλό. Αλλά δεν ξεκινάω κόμμα. Θα σας δώσω αποκλειστικά νέα όμως. Δεν είναι κόμμα, είναι κίνημα. Θα λέγεται Generation Hellas και σε δύο χρόνια πάω για ευρωβουλευτής. Είναι ήδη "κλειδωμένο". Έχουμε όλη την ομάδα και την εταιρεία έτοιμη. Ανεξάρτητος, όχι με κάποιο κόμμα».

«Ο τελικός μου στόχος είναι να γίνω Πρωθυπουργός»

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ανέφερε πως στόχος του είναι να γίνει και Πρωθυπουργός: «Δεν πάω για δήμαρχος. Ο τελικός μου στόχος είναι να γίνω Πρωθυπουργός και το λέω με σοβαρότητα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr