Εκτός Αθηνών έχει αποφασίσει να ζει η Μάρα Μεϊμαρίδη, αναφέροντας ότι έχει φτιάξει ένα σπίτι στη θάλασσα, σε ένα εντελώς απομονωμένο σημείο.
Η συγγραφέας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» μιλώντας για την απόφασή της να μετακομίσει σε ένα μικρό χωριό. Η ίδια περιέγραψε πώς οργανώνει πλέον τη ζωή της, λέγοντας: «Έρχομαι στην Αθήνα δύο φορές τον μήνα περίπου. Έχω κρατήσει ένα μικρό διαμερισματάκι, εκεί που ζούσα πριν και έχω φτιάξει ένα σπίτι στη θάλασσα». Στη συνέχεια, εξήγησε γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη περιοχή: «Είναι ανακουφιστικά. Εκεί που έχω επιλέξει να μένω, δεν το έχει ούτε ο χάρτης. Είναι ένα μικρό χωριό, ξεχασμένο. Δεν έρχεται κανένας γιατί είναι και ο δρόμος πάρα πολύ άσχημος».
Η Μάρα Μεϊμαρίδη στάθηκε ακόμη στο φυσικό περιβάλλον γύρω από το σπίτι της, αναφέροντας: «Το μόνο που έχω γύρω μου είναι τα Γεράνεια Όρη, βράχια και γλάρους στην παραλία». Τέλος, διευκρίνισε ότι η επιλογή της δεν είναι περιοριστική και ότι δεν αποκλείει να επιστρέψει στην πόλη: «Δεν είναι καμία φυλακή το μέρος που έχω επιλέξει να μένω. Αν αποφασίσω ότι δεν ήταν καλά, θα γυρίσω πίσω».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.