Survivor: Μετωπική σύγκρουση Gio - Σηφάκη, μονομαχία Ποτήρη με Μποφίλιου και μία ξαφνική αποχώρηση

Survivor: Μετωπική σύγκρουση Gio - Σηφάκη, μονομαχία Ποτήρη με Μποφίλιου και μία ξαφνική αποχώρηση

Πλούσιο το μενού για το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο πλέον έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης

Survivor: Μετωπική σύγκρουση Gio - Σηφάκη, μονομαχία Ποτήρη με Μποφίλιου και μία ξαφνική αποχώρηση
Πάντα στα ριάλιτι, η «μαγική» κίνηση ήταν το κάστινγκ. Αν το πρόσωπο που επέλεγε τους παίκτες, μπορούσε να διακρίνει από τη διαδικασία της συνέντευξης, τον χαρακτήρα αυτό που θα εξυπηρετούσε όλες τις απαιτήσεις για την επιτυχία, τότε, μπράβο σε όποιον φέτος διάλεξε τους παίκτες. Χαρακτήρες ξεχωριστοί και διαφορετικοί, υποψιασμένοι μεν, άφθαρτοι τηλεοπτικά δε, μπήκαν στην αρένα της Δομινικανής Δημοκρατίας χωρίς «κρατήματα» και έτοιμοι να συγκρουστούν για κάθε τι που μπορεί να τους στερήσει την παραμονή στο «Survivor».

Ο Gio για παράδειγμα είναι βούτυρο στο τηλεοπτικό ψωμί. Τον λατρεύουν ή τον μισούν, έχει τηλεοπτική οξυδέρκεια, η οποία φάνηκε όχι μόνο από το γεγονός ότι γλύτωσε την αποχώρηση, αλλά και από το γεγονός ότι παρατήρησε κάθε κίνηση που θα μπορούσε να προκαλέσει καβγάδες στην αντίπαλη ομάδα, κάτι που φυσικά έκανε στο Συμβούλιο του Νησιού, στοχοποιώντας τον Μιχάλη Σηφάκη.

Ήταν ένα επεισόδιο, αυτό της Τετάρτης, που η ίντριγκα και λιγότερο η αγωνιστικότητα, πέρασε σε άλλη πίστα. Καθαρή κόντρα, βαριές κουβέντες, εκατέρωθεν κατηγορίες, αποχωρήσεις, σοβαροί τραυματισμοί, εκπλήξεις και μονομαχίες. Η Σταυρούλα Ποτήρη ήταν η παίκτρια η οποία αποχώρησε, μετά τη μονομαχία της με την Κέλλυ Μποφίλιου και τη «σωτηρία» του Gio, ο οποίος από νωρίς, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ήταν ο εκλεκτός του κοινού. Καμία έκπληξη. Αν κάποιος παρακολουθήσει το Χ και τις αναρτήσεις των χρηστών και τηλεθεατών, θα καταλάβει ότι ο Gio είναι μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο παίκτης που συγκεντρώνει εκατοντάδες σχόλια, λατρείας και μίσους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dfooq0s7gz21)

Ήταν λογικό ότι θα «σωθεί» από το κοινό και μάλλον όλοι το περίμεναν. Πρωταγωνίστησε και στο Συμβούλιο του Νησιού επισημαίνοντας τρεις κινήσεις του αυτοανακηρυχθέντα αρχηγού των Επαρχιωτών, Μιχάλη Σηφάκη, θέλοντας να δείξει το πόσο χειριστικός μπορεί να γίνει απέναντι στους συμπαίκτες του. Εύστοχη κίνηση, που μαρτυρά στρατηγική υψηλού επιπέδου, αν κάποιος αναλογιστεί ότι τα προηγούμενα λεπτά, οι Επαρχιώτες που ένιωσαν άβολα με κάποιες πράξεις και λόγια του παλαίμαχου διεθνούς, είχαν μιλήσει τόσο στην κάμερα όσο και στον ίδιο κάνοντας λόγο για μία συνθήκη που δεν τους άρεσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dfoo1qe7dgm1)

Κλείσιμο
Όμως την ώρα του Συμβουλίου, απέφυγαν να συμπράξουν με τον Αθηναίο Gio, στήριξαν τον «αρχηγό» τους και στη συνέχεια επιτέθηκαν στον Gio, με τον οποίο συμφώνησε ένας ακόμη άσος της στρατηγικής των Αθηναίων, ο αθλητικογράφος Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

Οι δυο τους άλλωστε οδηγούν την κούρσα των Αθηναίων που, όχι μόνο μετρούν πολλές ήττες πλέον με αποτέλεσμα την γκρίνια και την κακή ψυχαγωγία, αλλά από χθες το βράδυ έχασαν τη Σταυρούλα Ποτήρη από την ομάδα τους λόγω αποχώρησης αλλά και την Ελισάβετ Σεκερτζή λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε και την οδήγησε με απόφαση γιατρών στην έξοδο από το ριάλιτι.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πάγωσε τους παίκτες και των δύο ομάδων: «Η Ελισάβετ, όπως και ο Gio, το χθεσινό βράδυ το πέρασε στην κλινική. Αντιμετώπισε ένα ιατρικό θέμα και οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor. Φυσικά, όταν πρόκειται για θέματα υγείας, αυτά είναι πιο ψηλά από οποιαδήποτε άλλη προτεραιότητα. Είτε είναι εμπειρία είτε είναι ένα τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης, όπως είναι το Survivor».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dfonxmonwqdd)

Ο Σηφάκης από την πλευρά του, μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου μίλησε για όσα συνέβησαν στην κάμερα: «Στο συμβούλιο, δυστυχώς, πέσαμε στην παγίδα που είχαν ετοιμάσει οι κόκκινοι. Ο Δημήτρης και ο Gio συνεχώς πετάνε σπίθες. Ο Gio στο ψιθυριστό, όταν είπα του Σταύρου να σταματήσει, είπε “άκου το αφεντικό σου”. Δεν με ενοχλεί η λέξη, γιατί δεν είμαι. Μπορείς να με πεις coach, μπορείς να με πεις αρχηγό γιατί έχω αρχηγικές τάσεις, μπορείς να με πεις δάσκαλο, μπορείς να με πεις μπαμπά της οικογένειας γιατί είμαι ο μεγαλύτερος αλλά δεν δέχομαι από τον Gio να μου πει ότι είμαι αφεντικό. Θέλω η επαρχία να είναι ευρωπαϊκή επαρχία. Επειδή το έχουμε συζητήσει και πολλές φορές, ήμασταν προετοιμασμένοι κάθε φορά ότι θα μας τσιγκλήσουν. Ο Gio και ο Δημήτρης κατηγορούν εμένα και την ομάδα μου ότι τους πετάμε φωτιές και κάνουν ακριβώς το ίδιο».

Όπως είναι αναμενόμενο, οι επόμενες ημέρες θα είναι ακόμη πιο δύσκολες, με τις συγκρούσεις εντός των ομάδων αλλά και μεταξύ Αθηναίων και Επαρχιωτών να κορυφώνονται. Οι ήττες προβληματίζουν σοβαρά τους Αθηναίους που έχασαν και παίκτες, οι Επαρχιώτες δυσκολεύονται στη συμβίωση και με τη συμπεριφορά του Σηφάκη σε κάποιες περιπτώσεις, η πείνα θα είναι πιο έντονη όπως και η κόπωση, οπότε λογικά το ριάλιτι θα αποκτήσει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης