Έγκυος είναι η σύζυγος της Ρέμπελ Γουίλσον, Ραμόνα Αγκρούμα, με τις δύο γυναίκες να κάνουν γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τα social media..
Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν στο Instagram ένα βίντεο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια φωτογραφία της κόρης τους, ένα στιγμιότυπο με τις τρεις τους, αλλά και ένα με το τεστ εγκυμοσύνης.
«Τα πιο ευχάριστα νέα για την οικογένειά μας. Σύντομα θα είμαστε τέσσερις. Το δεύτερο μωρό έρχεται», αναφέρεται στη λεζάντα που συνόδευε τη δημοσίευση.
Η Ρέμπελ Γουίλσον και η Ραμόνα Αγκρούμα παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2024 και είναι ήδη γονείς ενός κοριτσιού που ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας τον Νοέμβριο του 2022.
Προτού δημοσιοποιήσει τη σχέση της με τη Ραμόνα Αγκρούμα, η Γουίλσον είχε μιλήσει στο People για την επιθυμία της να γίνει μητέρα. «Θα ήθελα πολύ να έχω οικογένεια. Αυτή τη στιγμή το προσπαθώ μόνη μου, λόγω του βιολογικού ρολογιού. Αν βρω τον κατάλληλο άνθρωπο, υπέροχα, και τότε θα μπορέσει να ταιριάξει με ό,τι κι αν συμβεί», είχε πει.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.