Θάλεια Ματίκα: Πάθαμε μεγάλη καταστροφή με τον Τάσο Ιορδανίδη, τα χάσαμε όλα και βρεθήκαμε και χρεωμένοι
14.11.202513:03
Ιωάννα Μαρίνου
Ήταν ένα τεράστιο καμπανάκι, δοκιμαστήκαμε, ανέφερε η ηθοποιός
Στην οικονομική περιπέτεια που βίωσαν πριν από μερικά χρόνια με τον Τάσο Ιορδανίδη αναφέρθηκε η Θάλεια Ματίκα, υπογραμμίζοντας ότι «τα έχασαν όλα» και ότι βρέθηκαν με ένα χρέος.
Η ηθοποιός εξήγησε ότι το διάστημα που εκείνη και ο σύζυγός της πέρασαν την οικονομική δυσκολία συνέπεσε με τον κορωνοϊό και τα κλειστά θέατρα λόγω καραντίνας, ενώ το ζευγάρι είχε αναλάβει τότε μια παραγωγή.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου η Θάλεια Ματίκα στο «Super Κατερίνα», δήλωσε ότι οι οικονομικές δυσκολίες, ώθησαν το ζευγάρι να αναθεωρήσει πολλά πράγματα και να πάρει διαφορετικές αποφάσεις.
Δείτε το βίντεο
«Πάθαμε μια μεγάλη καταστροφή με τον Τάσο, γιατί εδώ και πολλά χρόνια κάνουμε θεατρικές παραγωγές. Όταν βρεθήκαμε σε μια δύσκολη κατάσταση και οικονομικά και με δυο παιδιά, τότε αναθεωρήσαμε πολλά πράγματα. Από τότε τα πράγματα πήγαν πρίμα. Κάναμε άλλου είδους επιλογές, πιστέψαμε σε εμάς. Εκεί ήταν ένα τεράστιο καμπανάκι και δοκιμαστήκαμε. Τα χάσαμε όλα και βρεθήκαμε και χρεωμένοι και ήρθε και ο κορωνοϊός, τα παιδιά μας ήταν μικρά. Εκεί δοκιμάστηκαν πολλά πράγματα και αναγκαστήκαμε να πατήσουμε στα πόδια μας. Στη δική μας δοκιμασία είπαμε είμαστε ένα σε αυτό» είπε η Θάλεια Ματίκα.
Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα
Η ηθοποιός έχει μιλήσει ξανά για την οικονομική καταστροφή που υπέστησαν εξαιτίας μια θεατρικής αποτυχίας. Σε κοινή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει με τον Τάσο Ιορδανίδη τον Οκτώβριο του 2024 στο «Buongiorno» η Θάλεια Ματίκα είχε αναφέρει: «Έχουμε κάνει πολλούς επαναπροσδιορισμούς, μετά τον κορωνοϊό. Πάθαμε μια μεγάλη οικονομική καταστροφή μετά από μια μεγαλεπήβολη θεατρική ιδέα του Τάσου. Επειδή είχε αυτή την ορμή να τα κάνει όλα και γρήγορα και αυτή την τόλμη που τη θαυμάζω απεριόριστα, κάποιες φορές αυτό σε φέρνει να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και να μην έχεις υπολογίσει τι μπορεί να συμβεί. Τώρα είναι πιο συγκεκριμένος».