Στα 41 χρόνια κοινής πορείας με τη Ζωή Λάσκαρη αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, τονίζοντας πως το κενό από την απουσία της παραμένει πάντα.
Περιγράφοντας τη ζωή του με την εκλιπούσα ηθοποιό, που πέθανε τον Αύγουστο του 2017 στα 74 της χρόνια, ο γνωστός ποινικολόγος είπε στην εκπομπή «Happy Day»: «Με τη Ζωή έζησα 41 χρόνια, ήταν μια ολόκληρη ζωή. Όμορφη, ζωντανή, δυνατή, δημιουργική, αλλά το κενό υπάρχει πάντα».
Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αρνήθηκε να σχολιάσει τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Αίθρα Λυκουρέζου με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, λέγοντας:«Δεν θα μιλήσω για αυτά τα θέματα».
Κλείνοντας είπε για το podcast που κάνει η Αίθρα Λυκουρέζου στο YouTube: «Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω για οικογενειακά πράγματα. Η Αίθρα κάνει αυτό που την ενδιαφέρει να κάνει και ελπίζω να πετύχει τον στόχο της».
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.