«Είστε υπέροχοι, είστε καταπληκτικά παιδιά, τα πάτε μια χαρά, σας παρακολουθώ από τις 6 παρά 5» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος ευχήθηκε στους δύο δημοσιογράφους «να αποδείξετε ότι η συνέχεια είναι πολύ καλύτερα».
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Στάθης αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν «τρόπον τινά ο "κουμπάρος" του προξενιού με τον ΑΝΤ1», με την Άννα Λιβαθυνού να ευχαριστεί τον προκάτοχός της στο «Καλημέρα Ελλάδα» για «όσα μας έχετε προσφέρει και την αγάπη σας».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.