Χρήστος Μενιδιάτης για τις συνεργασίες του: Δεν έχω ποτέ πρόβλημα με τη μαρκίζα

Η δουλειά που κάνω εγώ είναι τόσο τίμια και αληθινή, πρόσθεσε ο τραγουδιστής

Στις συνεργασίες του στον χώρο της μουσικής αναφέρθηκε ο Χρήστος Μενιδιάτης, τονίζοντας ότι δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα με τη θέση του ονόματός του στη μαρκίζα των νυχτερινών κέντρων κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, ο Χρήστος Μενιδιάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» και μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι πάντα συζητά τα βασικά θέματα που αφορούν στις συνεργασίες του με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Ο ίδιος ανέφερε ότι ποτέ δεν ήρθε σε εντάσεις ή διαπληκτισμούς με τους τραγουδιστές, με τους οποίους έχει δουλέψει.

Παράλληλα, ο Χρήστος Μενιδιάτης υπογράμμισε ότι οι συμφωνίες για τις συνεργασίες είναι καλύτερο να γίνονται απευθείας μεταξύ των καλλιτεχνών και όχι μέσω των επιχειρηματιών, οι οποίοι ενδέχεται να προκαλέσουν παρεξηγήσεις, οι οποίες μπορεί να βλάψουν τις σχέσεις.

Δείτε το βίντεο


Όπως είπε αρχικά: «Είναι πολύ απλά τα πράγματα, εμένα τόσα χρόνια δεν έχει ποτέ υπάρξει πρόβλημα στις συνεργασίες μου, ούτε έχω χαλάσει συνεργασίες μου. Από την αρχή συζητάμε 2-3 πράγματα.Καλό είναι να συζητιούνται απευθείας ανάμεσα στους καλλιτέχνες, γιατί καμία φορά οι επιχειρηματίες και οι μεσάζοντες κοιτούν να φτιάξουν κάτι με αποτέλεσμα να μην αποσαφηνίζουν απόλυτα τι ισχύει και από παρεξήγηση μπορεί να χαλάσει μία συνεργασία και μία σχέση ανθρώπων. Καλό είναι να τα λέμε απευθείας μεταξύ μας και να προχωράμε. Δεν έχω ποτέ πρόβλημα με τη μαρκίζα, η δουλειά που κάνω εγώ είναι τόσο τίμια και τόσο αληθινή».

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε:  «Δίνεται αυτό που αξίζει στον καθένα, τι να κάνεις δηλαδή να πας να απαιτήσεις τη μαρκίζα από κάποιον που έχει περισσότερες επιτυχίες από εσένα και περισσότερη λαοφιλία από εσένα;».

Ειδήσεις σήμερα:

Καμμένος (ηχητικό Νο2) με τον μαφιόζο της Κρήτης: Λέει ότι «έδωσε το όνομα του Μελχισεδέκ στο επιτελείο Τραμπ» και ότι του έβαλαν κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ!

«Μαύρη Πέμπτη» γράφουν οι Ισπανοί για την ήττα από την Ελλάδα στο Eurobasket - «Πιο τρομακτικός από ποτέ» λέει η FIBΑ για τον Αντετοκούνμπο

Τα «Ανεμοδαρμένα ύψη» με την Μάργκοτ Ρόμπι και τον Τζέικομπ Ελόρντι προκάλεσαν αντιδράσεις - «Το 50 αποχρώσεις του γκρι βρήκε τον ανταγωνιστή του»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr