Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται για τη Σοφία Παυλίδου, με την ηθοποιό να μοιράζεται φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Καθώς η ίδια χρησιμοποιεί το Instagram για να μείνει σε επαφή με τους θαυμαστές της, δημοσιεύει συχνά, στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Έτσι, έκανε και με τη νέα της ανάρτηση.
Η Σοφία Παυλίδου δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό, που τη δείχνουν στην παραλία, με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Σε κάποια φωτογραφίζεται ξαπλωμένη στα βράχια, ενώ σε άλλα, ποζάρει μπροστά στη θάλασσα.
Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, η Σοφία Παυλίδου έγραψε: «Η ζωή σου επεκτείνεται προς την κατεύθυνση αυτού στο οποίο εστιάζεις. Αν περνάς τις μέρες σου σκεπτόμενος το άγχος, την έλλειψη ή ό,τι λείπει... μένεις εκεί. Αλλά όταν αρχίσεις να γεμίζεις το μυαλό σου με ό,τι αγαπάς, ό,τι σε ενθουσιάζει, ό,τι σε φωτίζει, τότε όλα αρχίζουν να αλλάζουν».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.