Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο ξαφνικός χαμός της Πόπης Χριστοδούλου, με συναδέλφους και φίλους να εκφράζουν τη λύπη τους για την πρόωρη απώλειά της. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία είχε συνεργαστεί με την ηθοποιό σε τηλεοπτικές σειρές, μοιράστηκε τη συγκίνησή της και τις αναμνήσεις από την κοινή τους πορεία.
Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν ως συμφοιτήτριες στη δραματική σχολή και ενώθηκαν ξανά μέσα από την επιτυχημένη κωμική σειρά «Στο Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, όπου η Πόπη Χριστοδούλου ενσάρκωνε την τηλεοπτική «Μάρθα-Ρίτσα». Η είδηση του θανάτου της, το πρωί της Πέμπτης 14 Αυγούστου, ήρθε μόλις έναν μήνα μετά τον χαμό του Γεράσιμου Μιχελή, γνωστού από την ίδια σειρά ως «Τύπος με τα Μαύρα».
Σε δηλώσεις της στο περιοδικό ΟΚ!, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τόνισε: «Είναι πραγματικά η μία απώλεια μετά την άλλη. Πρώτα ο Γεράσιμος και τώρα η Πόπη. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη, γιατί με αυτά τα παιδιά ξεκινήσαμε μαζί. Ήμασταν στο ίδιο τμήμα στη δραματική σχολή. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Με την Πόπη Χριστοδούλου ήμασταν πολύ κοντά από τότε, ήταν πολύ καλή μου φίλη».
Η Πόπη Χριστοδούλου είχε συνεργαστεί τηλεοπτικά μαζί της και στη σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό», όπου πραγματοποίησε την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ως guest στο 8ο επεισόδιο το 2023, με πρωταγωνίστριες την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τη Ρένια Λουιζίδου στον Alpha.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη