Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Σεϊρλή: «Έφυγες τόσο απρόσμενα κι άδικα»
14.08.202513:28
Η σορός της θα αποτεφρωθεί το Σάββατο 16 Αυγούστου, στις 11:00 στη Ριτσώνα
Το Σάββατο 16 Αυγούστου στις 11:00, φίλοι και γνωστοί της Σοφίας Σεϊρλήθα συγκεντρωθούν στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας για να της πουν το τελευταίο αντίο όπως γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Η 77χρονη ηθοποιός έχασε τη ζωή της από πνιγμό στους Φούρνους Ικαρίας, όταν επιχείρησε να κολυμπήσει από την παραλία Καμάρι προς το μικρό νησάκι του Αγίου Μηνά, διανύοντας μεγάλη θαλάσσια απόσταση. Ωστόσο, η Σοφία Σεϊρλή δεν τα κατάφερε, καθώς παρασύρθηκε από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, ενώ βρισκόταν στα ανοιχτά. Όταν η φίλη της είδε ότι δεν επέστρεφε, κάλεσε τις αρχές και τότε, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Την αγαπημένη μας φίλη και σπουδαία συνάδελφο Σοφία θα αποχαιρετήσουμε με θλίψη όσοι μπορέσουμε, μιας και πολλοί λείπουν λόγω Δεκαπενταύγουστου, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 11 το πρωί το Σάββατο 16 Αυγούστου… Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας, που έφυγες τόσο απρόσμενα κι άδικα».