Στο Ναύπλιο βρίσκεται τις ημέρες αυτές η Ευρυδίκη και ο σύζυγός της Μπομπ Κατσιώνης.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μάλιστα, εκτός από τις βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεινε, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και μια «βουτιά» στο διάσημο βιβλίο του Τζορτζ Όργουελ, το «1984».
Στο φωτογραφικό άλμπουμ από την παραμονή της στο Ναύπλιο, η Ευρυδίκη ανήρτησε καρέ τόσο με τον σύζυγό της όσο και με το εξώφυλλο του βιβλίου.
«Δύο βουτιές την ημέρα. Μία στην πισίνα, μία στο 1984…» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι