Στις φορές που θαυμάστριες τον επισκέπτονταν στο καμαρίνι του αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, τονίζοντας πως παρότι ήταν κολακευτικό, ζητούσε πάντα να μην κλείνει η πόρτα, προκειμένου να διατηρείται μια αίσθηση ασφάλειας.
Ο ηθοποιός έχει βιώσει πιεστικές καταστάσεις στα παρασκήνια θεατρικών παραστάσεων, όταν πρόσωπα που τον παρακολουθούσαν στη σκηνή, ήθελαν να τον συναντήσουν και να μιλήσουν από κοντά μαζί του. Όπως εξήγησε, δεν υπήρξε ποτέ αρνητικός στη δια ζώσης επικοινωνία με τους θαυμαστές του, ωστόσο προνοούσε πάντα να τηρούνται κάποια όρια - όπως να μην κλείνει η πόρτα στο καμαρίνι του - για να νιώθει ασφαλής.
Μιλώντας την Πέμπτη 31 Ιουλίου στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» ο ηθοποιός δήλωσε: «Υπήρχε μία πίεση προς το καμαρίνι. Ήθελαν να μπουν στο καμαρίνι. Σε πολλές περιπτώσεις που θα έμπαινε μια κοπέλα και θα έκλεινε την πόρτα πίσω της. Έλεγα "σας παρακαλώ, ανοίξτε την πόρτα". Δεν άφηνα ποτέ κανέναν και καμία να είμαστε πίσω από κλειστές πόρτες. Ήταν κολακευτικό να αισθάνεσαι ότι έστω για μερικά δευτερόλεπτα θέλει να μοιραστεί χρόνο μαζί σου».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας