Σύμφωνα με πληροφορίες, η αθλητικογράφος έφερε στον κόσμο τον γιο της, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της, Τζον, το πρωί της Παρασκευής 25 Ιουλίου. Τόσο εκείνη, όσο και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους.
Μιλώντας τον περασμένο Ιούνιο για την εγκυμοσύνη της, η Δώρα Παντέλη είχε εξομολογηθεί πως δεν περίμενε ότι θα μείνει έγκυος τόσο εύκολα στην ηλικία των 38 ετών.«Είχα πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου και δεν το ήξερα. Παίρνω χάπι. Μου έλεγε ο γιατρός να προσέχω τους τρεις πρώτους μήνες, ήμουν και φοβισμένη. Δεν περίμενα ότι θα μείνω έγκυος τόσο εύκολα στα 38. Έμεινα με την πρώτη προσπάθεια. Αλλά πρέπει να προσέχω, δεν είμαι 30. Τώρα που είμαι στον 8ο πρέπει να έχω πάρει στρογγυλά 10 κιλά. Μπορώ να τα κουμαντάρω», είχε πει χαρακτηριστικά στο «Happy Day».
Στην ίδια συνέντευξη είχε περιγράψει και την πορεία της σχέσης της με τον σύζυγό της, από τη γνωριμία μέχρι τον γάμο και την εγκυμοσύνη. Όπως είχε πει: «Τον είχα γνωρίσει πριν 10 χρόνια, αλλά όλα είναι θέμα timing. Νομίζω ότι επανήλθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή. Ήμασταν φίλοι, μου έστελνε μηνύματα κατά καιρούς. Τώρα κλείνουμε ένα χρόνο. Μέσα σε ένα χρόνο έχουμε παντρευτεί και περιμένουμε το παιδάκι μας. Έχουν συμβεί πολλά. Ήμουν κι εγώ σε μία πίεση ότι “θα μείνεις στο ράφι”, “να κάνεις ένα παιδί”, όλα αυτά τα στερεότυπα… Για όσους απογοητεύονται ότι δεν θα συμβεί ποτέ αυτό… Είχα απογοητευτεί από τις σχέσεις και πόσο εύκολα οι άνθρωποι παρατάνε καταστάσεις και πάνε στο επόμενο, αλλά όταν επανήλθε ο Τζον στη ζωή μου, πήρα μάθημα ότι όταν νιώθεις ασφάλεια μπορείς να κάνεις τα πάντα. Το μόνο που χρειαζόμαστε εμείς οι γυναίκες είναι ασφάλεια».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».