Τα συναισθήματα για τον γιο της και τη μητρότητα εξέφρασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τονίζοντας πως στα μάτια του παιδιού της βλέπει το μέλλον του κόσμου.
Η πρώην παίκτρια του «Survivor» δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον γιο της, που γεννήθηκε πριν από οκτώ μήνες και σημείωσε, πως ο ερχομός του στη ζωή έχει αλλάξει ολοκληρωτικά την καθημερινότητα και τις σκέψεις της.
Συγκεκριμένα έγραψε σε Instagram story που έκανε την Τρίτη 22 Ιουλίου:«Και κάπως έτσι έγινα μαμά και κρατάω στα χέρια μου το μέλλον του κόσμου αυτού...».
Δείτε την ανάρτησή της
Τον γάμο και τη βάφτιση του γιου της πραγματοποίησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την Κυριακή 22 Ιουνίου, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από αναρτήσεις της στα social media. Αρχικά κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η πρώην παίκτρια του «Survivor» παντρεύτηκε, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουνίου η ίδια αποκάλυψε πως την ίδια ημέρα έγινε και η βάφτιση του παιδιού της, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από το μυστήριο.
Σε μια από τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της με τα βαφτιστικά του ρούχα, ενώ εκείνη φορούσε νυφικό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του παιδιού.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.