Τα Κουφονήσια επέλεξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έχοντας στο πλευρό της τον άντρα της, Φώτη Μπερνάρντο, τις κόρες τους, αλλά και φίλες της, ανάμεσα στις οποίες η Έλενα Χριστοπούλου και η Βασιλική Ρούσσου, η ηθοποιός απόλαυσε τα καταγάλανα νερά και τις ομορφιές του νησιού. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει ανέμελη στις παραλίες τόσο με την οικογένειά της, όσο και με την παρέα της. «Κουφονήσι για πάντα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη δημοσίευσή της στο Instagram.
Δείτε τις φωτογραφίες
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.