Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά από μία σεζόν γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το ζευγάρι «οργώνει» το Ιόνιο, κάνοντας μικρές αποδράσεις στα Επτάνησα. Αφού οι δυο τους επισκέφτηκαν με σκάφος την Κεφαλλονιά και τη Λευκάδα, κατευθύνθηκαν στη συνέχεια προς την Κέρκυρα και τους Παξούς.
Η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους φωτογραφίες από τη νέα τους εξόρμηση. Σε αυτές η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνονται να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, ενώ από το φωτογραφικό άλμπουμ δεν έλειπαν και τα κοινά τους στιγμιότυπα.
«Σαν την Ελλάδα πουθενά! Με καλή παρέα δε αξεπέραστη!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας