Μία ανάρτηση για τη συμπλήρωση επτά μηνών από τον θάνατο του Κώστα Χαρδαβέλλα έκανε η Μαρία Παναγοπούλου, τιμώντας τον εκλιπόντα σύζυγό της, που πέθανε στις 17 Δεκεμβρίου σε ηλικία 79 ετών.
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία απεικονίζεται εκείνη, ο γιος της και ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε ένα λούνα παρκ. Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε την Πέμπτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στάθηκε στην ιδιαίτερη αδυναμία που είχε ο δημοσιογράφος στον μήνα Ιούλιο.
Όπως εξήγησε η Μαρία Παναγοπούλου, ο Κώστας Χαρδαβέλλας αιτούνταν πάντα καλοκαιρινή άδεια τον συγκεκριμένο μήνα, με τη σύζυγό του να τονίζει ότι δεν της χρωστάει κανέναν Ιούλιο, καθώς τον μοιράστηκαν μαζί επί 32 συνεχόμενα χρόνια.
«17 Ιουλίου, 7 μήνες σήμερα... Τον αγαπούσες τον Ιούλιο. Μόνο αυτόν θεωρούσες "καλοκαίρι". "Ο Ιούλιος ανήκει στη θάλασσα, στον Κωνσταντίνο και στη Μαρία" έθετες όρο σε όλες τις δουλειές και εξηγούσες ότι δεν σε πείραζε να δουλεύεις όλο τον Αύγουστο. Δεν έχω συναντήσει άνθρωπο να απολαμβάνει τόσο πολύ κάθε δευτερόλεπτο των καλοκαιρινών διακοπών του. Γι' αυτό και νιώθω πως δεν μου "χρωστάς" κανέναν Ιούλιο. Οι 32 που μοιραστήκαμε φτάνουν για δύο ζωές...», σημείωσε η δημοσιογράφος και συγγραφέας.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.