Λόγω ατυχήματος ακυρώθηκε συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη Δράμα, που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 15 Ιουλίου.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή στο Facebook, χωρίς να αναφέρονται λεπτομέρειες για τον τραυματισμό.
Νέα ημερομηνία ανακοινώθηκε για τη συνάντηση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με το κοινό της Δράμας για την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ ή μπορούν να επιστραφούν τα χρήματα έως τις 31 Ιουλίου.
Όπως αναγράφεται στη δημοσίευσή του: «Ένα μικρό ατύχημα δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε τη σημερινή συναυλία, η οποία αναβάλλεται για την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια για τη νέα ημερομηνία ισχύουν κανονικά και δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω ενέργεια. Όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας μπορούν να αιτηθούν την επιστροφή των χρημάτων τους ως τις 31 Ιουλίου».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.