Ένα τρυφερό βίντεο με την Ανδρομάχη ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Λιβάνης, αποκαλύπτοντας προσωπικές τους στιγμές σε καλοκαιρινό σκηνικό.
Οι δύο τραγουδιστές στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok βρίσκονται μέσα σε πισίνα, ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές, ενώ ακούγεται το νέο τραγούδι του με τίτλο «Σε έχω πολύ ερωτευτεί». Ο ίδιος σχολίασε με χιούμορ τη δημοσίευση, γράφοντας στη λεζάντα: «Με ανάγκασε να το ανεβάσω...», αφήνοντας να εννοηθεί πως η Ανδρομάχη ήταν εκείνη που «πίεσε» για την ανάρτηση του συγκεκριμένου στιγμιότυπου.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.