Με φουσκωμένη κοιλιά και τον σύζυγό της στο πλευρό της, η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media
Η Βανέσα Χάτζενς, γνωστή από τις ταινίες High School Musical, περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, πρώην επαγγελματία παίκτη του μπέιζμπολ, Κόουλ Τάκερ.
Η ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση το Σάββατο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας σειρά από φωτογραφίες όπου ποζάρει με εμφανώς φουσκωμένη κοιλιά και πλατύ χαμόγελο, γράφοντας στη λεζάντα: «Δεύτερος γύρος!!!!».
Στις εικόνες, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο με συντονισμένα λευκά ρούχα, ενώ η Χάτζενς φοράει μακριά, αέρινη φούστα και ανοιχτό crop top που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά της. Παρότι η ηθοποιός δεν αποκάλυψε σε ποιο στάδιο της εγκυμοσύνης βρίσκεται, φαίνεται ότι κράτησαν τη χαρμόσυνη είδηση μυστική για αρκετούς μήνες.
Το πρώτο τους παιδί γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2024, λίγους μήνες μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Χάτζενς με φουσκωμένη κοιλιά στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς. Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει να βγαίνει το 2020, αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2023 και παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους σε τελετή κοντά στο Τουλούμ του Μεξικού.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.